Chimpanzee voeding

Het seizoen draait op volle toeren, het weer wordt steeds beter en ook de trainingsrondjes worden uitgebreid. Naar mate de trainingsafstand langer wordt, wordt goed eten en drinken steeds belangrijker. Daarom hebben wij de Chimpanzee repen weer terug opgenomen in ons assortiment! Misschien bent u al bekend met deze energie repen, aangezien wij deze de afgelopen jaren ook in ons assortiment hebben gehad. Mocht dit niet het geval is hierbij een korte uitleg.

De Chimpanzee Energy Bar Repen zijn natuurlijke energie repen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke voedingsstoffen. Er wordt géén gebruik gemaakt van genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen en zijn bovendien ook geschikt voor vegetariërs.


De Chimpanzee repen zijn makkelijk verteerbaar, zitten vol koolhydraten, eiwitten en vezels. Hierdoor wordt de energie langzaam opgenomen en herstelt u bovendien al tijdens uw training of wedstrijd. Daarnaast is deze energy reep verkrijgbaar in 5 verschillende smaken. Wij kunnen u deze aanbieden in de smaken Abrikoos, Cashew Noten & Karamel, Chocola en Espresso, Dadels en Chocola en tot slot Rozijnen met Walnoten.

Ter aanvulling van ons assortiment hebben wij de Chimpanzee Energy Chews opgenomen in ons assortiment. Deze bosvruchtenmix is een gezonde mix met kleine vruchtensnacks die zorgen voor een snelle energieboost. Deze kunt u goed gebruiken aan het einde van uw lange trainingsritten of kunt u gedoseerd op eten tijdens de gehele training zodat u uw lichaam continu voorziet van nieuwe koolhydraten.

Kom nog vóór de pinkstervakantie naar de winkel om uw energievoorraad in te slaan! Ook al onze andere merken zijn ruim voorradig; Enervit, WCup, Born, SIS en Dextro Energy!