Hopmans Zomer Sluiting

Het voorjaar is achter de rug, en het is weer een bijzonder drukke en gezellige periode geweest! Onze klanten staan op het punt om op vakantie te gaan, of zijn al op vakantie, en we zijn blij dat we u hebben mogen voorzien van mooie fiets onderdelen en kleding in ons volledig verbouwde winkelpand of via de webshop!

We hebben weer veel prachtige producten voorbij zien komen dit seizoen; de introductie van de nieuwe Ultegra R8000 groepset, de zéér gewilde Tour de France team kleding van Trek Segafredo en Sky, de 100% brillen van Peter Sagan, Mavic UST wielsets om maar wat te noemen. Eerder in het jaar waren er de immens populaire Craft Monuments outfits, en de Mavic Special Edition shirts en schoenen. Hopelijk zien we die volgend voorjaar weer terug!
De nieuwe Dura Ace 9150 Di2 groepset was een andere erg succesvolle introductie, die nog steeds ruim leverbaar is, en ook de SRAM eTap WiFli is zeer populair gebleken!

Tevens zijn de SpeedPedelecs zéér goed verkocht dit jaar; een geheel nieuw soort product voor onze winkel, maar wel een prachtige aanvulling op het gamma. Levering van deze fietsen gebeurt volledig verzorgd, tot aan het aanvragen van het kenteken voor de consument aan toe. Ook voor alle accessoires als kleding, goedgekeurde Speedpedelec helmen en bijvoorbeeld bijpassende beugelsloten bent u bij ons aan het juiste adres, zodat u zo snel mogelijk van de high speed fiets kunt genieten. Ook Belgische consumenten staan we van begin tot eind bij in het aanschafproces; we hebben ruime ervaring de te nemen stappen om de fiets op het Belgische wegennetwerk te krijgen.

Na de vakantie sluiting zullen we een nog groter deel van ons assortiment in de webshop opnemen, zodat u vanuit thuis kunt profiteren van nóg meer voordeel!
We zullen dan ook een gedeelte van ons fiets assortiment op de site publiceren, en nóg meer kleding en schoenen!

Winkel en webshop gesloten

Na de drukte van de afgelopen periode is het voor Hopmans tijd voor een korte vakantie! We gaan twee weken sluiten, zodat we na de vakantie weer klaar staan voor al uw vragen en bestellingen!
De winkel in Bergen op Zoom zal gesloten zijn van maandag 31 juli tot en met zondag 13 augustus. Maandag 14 augustus is de winkel weer geopend!

Ook de webshop zal gedurende een tweetal weken gesloten zijn; u kunt dan géén bestellingen plaatsen, aangezien we deze helaas niet in behandeling kunnen nemen. De webshop is gesloten vanaf woensdag 26 juli. De webshop zal vanaf zaterdag 12 augustus weer open zijn, zodat u dan uw bestelling kunt plaatsen. De bestellingen worden vanaf maandag 14 augustus weer in behandeling genomen en verzonden!

We wensen iedereen een geweldige vakantie toe, en graag tot ziens in augustus!