Pinksteren Prijzen Pakkers

Het is een prachtig voorjaar tot nu toe voor de sportieve fietser! We hebben op TV kunnen genieten van de eindwinst van Lotto Jumbo in de Ronde van Californië, en uiteraard heeft elke wielerliefhebber tot de allerlaatste dag op het puntje van zijn stoel gezeten tijdens deze ongekend spannende editie van de Giro d’Italia! Tom Dumoulin heeft de Nederlandse wielerwereld geboden waar we al zó lang op zaten te wachten; de overwinning in een van de grootste meerdaagse wedstrijden, en hoé!

We zijn er van overtuigd dat we nog veel meer moois van Tom zullen zien, in de komende jaren! En we vermoeden dat ook onze Belgische klanten meer dan tevreden kunnen zijn met het Kanon van Kanne! Complimenti Tom! Bij dit mooie voorjaar passen een aantal prachtige aanbiedingen!

Zipp 2017 Wielsets

De Zipp 303 en 404 wielsets zijn weer ruim voorradig! Prachtige aero- en allround wielen, in de bekende Zipp styling, met de nieuwste 177/7 navenset. Keuze uit witte of zwarte decals, enkel voor Shimano/SRAM cassettes. Worden geheel compleet geleverd met remblokken, spanners en velglinten. Nu voor slechts € 1559,-, wacht dus niet te lang!

Klik hier om de Zipp 404 te bestellen
Klik hier om de Zipp 303 te bestellen

Vision Trimax 30 KB

Vision heeft wederom een prachtige wielset uitgebracht, en uiteraard is deze bij Hopmans als eerste leverbaar!De Trimax 30 KB is een mooie allround wielset, voorzien van een 19 mm brede velg, voorzien van een speciale remcoating voor krachtig remmen en een stijlvol uiterlijk! Met slechts 1490 gram en een medium velghoogte de ideale upgrade voor elke fiets, en een genot om mee te rijden!

Klik hier om de Vision Trimax 30KB te bestellen

Shimano Ultegra 6800 Lange Kooi Groepset

De bekende Shimano Ultegra groepset in de veelgevraagde uitvoering met lange kooi; Hopmans heeft hem! Voorzien van een 172,5 50-34 crankset, 11-28 cassette, BSA bracket en aanlas voorderailleur. Geheel compleet met remmen, ketting en kabels. Slechts € 565,- en ook hiervoor geldt; op = op!

Klik hier om deze groepset te bestellen.

100% Speedcraft

De 100% Speedcraft brillen zijn weer ruim leverbaar,tevens in 3 nieuwe modellen! Nú inclusief gratis Craft Bora Hansgrohe Peter Sagan T-Shirt. Dankzij deze alleskunner op een fiets in dienst van Bora Hansgrohe is dit merk groot geworden en zijn de 100%  zonnebrillen bekend geworden over heel de wereld.

Deze bril kunnen wij u aanbieden in de Speedcraft Soft Tact Black Frame met Smoke Long Lens, Speedcraft SL Soft Tact Gamma Ray Frame met Smoke Short Lens en de Speedcraft Soft Tact Black Frame met Ice Blue Mirror Lens. De Mirror lens is een gekleurde spiegelende lens, waardoor uw concurrenten uw gezichtsuitdrukking niet kunnen zien! Wees er snel bij, want deze brillen zijn beperkt op voorraad.

Klik hier om de verschillende modellen te zien

Fulcrum Racing Speed 40

Een prachtige nieuwe wielset van Fulcrum, nú voor de scherpst mogelijke prijs; € 1349,- Full Carbon Clincher, voorzien van de beste lagers en zeer stijf opgespaakt; dé high end wielset om je fiets nóg mooier te maken! Ideaal voor sprinters en klimmers!

Klik hier om deze wielset te bestellen, wél even inloggen om te kunnen bestellen.

In de loop van volgende week zullen we nog véél meer aanbiedingen op onze website publiceren, dus hou de site in de gaten en profiteer van de laagste prijzen op het internet! Team Hopmans iedereen een fijn Pinksterweekend en we zien u graag terug in de winkel of in de webshop!