Fulcrum

Met het kwakkelende Nederlandse weer zou je het niet snel zeggen, maar het wielerseizoen is inmiddels in volle gang. De profs zitten midden in het klassieker seizoen, de eerste Nederlandse UCI koersen zijn verreden en ook bij de eerste amateur wedstrijden is inmiddels het start schot gegeven.

Dit is het voor de meeste recreatieve wielrenners het moment om de fiets weer uit de schuur te halen en de eerste ritten te gaan maken. Uiteraard zitten wij bij Hopmans Fietsgigant ook niet stil. Momenteel wordt de nieuwe zomercollectie kleding bij ons geleverd en ook de eerste team kleding is inmiddels te bewonderen in onze winkel.

Echter willen wij hier even stil staan bij het merk Fulcrum. Fulcrum zit al lang in ons assortiment én ook dit jaar zijn wij weer dealer van dit prachtige merk. Fulcrum heeft werkelijk voor iedere fietser iets te bieden! Van instap aluminium wielset tot en met full carbon wielen met ceramische lagers. Daarnaast is Fulcrum niet bang om ontwikkelingen door te voeren, zo zijn momenteel bijna alle Fulcrum wielen voorzien van een brede velg met 17mm binnen breedte. Dit zorgt voor extra comfort en een betere wegligging. Daarnaast sluit deze velg beter aan op een 25mm buitenband waar inmiddels steeds meer wielrenners voor kiezen. Zo kunnen wij u de Fulcrum Racing 7 Wielset aanbieden. Deze wielset wordt gezien als ‘instap wielset’, echter weegt deze wielset slechts 1763 gram wat in haar prijsklasse zeer licht is. Daarnaast is deze wielset voorzien van licht verhoogde velgen en een moderne 23mm brede velg, waardoor deze wielset zeer geschikt is voor vele trainingsuren zonder problemen. Maak je net kennis met de wielersport? Of rij je veel kilometers woon-werk verkeer? Dan is deze wielset ook zéér geschikt!

 

Met een flinke sprong naar boven in het assortiment van Fulcrum lichten we ook de Fulcrum Racing Zero Wielset uit. Een wielset die niet onopgemerkt blijft bij onze klanten en dat is zéér zeker terecht. De Fulcrum Racing Zero Wielset is een hoogwaardige aluminium wielset voorzien van USB Ceramische lagers, waardoor deze wielset zeer soepel bolt. Daarnaast weegt deze wielset slecht 1518 gram, wat lager is dan bijna alle instap carbon wielsets! Deze wielset bieden wij tijdelijk aan van €999,- voor slechts €659,-. Hiermee is deze wielset naast lichter ook nog eens goedkoper dan instap carbon wielen. Hierdoor is deze wielset een echte aanrader wanneer je je fiets een kwaliteitsimpuls wilt geven!

Daarnaast heeft Fulcrum nog verschillende soorten full carbon wielsets én andere specifieke wielsets in haar assortiment. Wilt u een kijkje nemen naar alle Fulcrum wielen die wij standaard op voorraad houden? Klik dan hier. Staat uw gewenste wielset hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel, zodat we de prijs en levertijd van de gewenste wielset kunnen doornemen.