Woensdag 27 juni – Geopend!

Woensdag 27 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli is het Nederlands Kampioenschap op de Brabantse Wal! Deze ‘wal’ loopt recht door onze gemeente en dus vlakbij onze winkel! Zo dichtbij dat op woensdag 27 juni het NK Tijdrijden plaats vindt in Bergen op Zoom met de start en finish op 300 meter van onze winkel en rijden de elite mannen langs onze voordeur! Daarom zijn wij op deze dag van 09:00 tot 18:00 geopend.

NK Wielrennen – 27 juni

Op deze dag is het NK Tijdrijden in Bergen op Zoom. Het evenement start om 10:00 met de start van de junioren en om 18:30 zullen de nieuwelingen jongens de dag afsluiten. Over de gehele dag zal het NK Tijdrijden plaats vinden in en rondom Bergen op Zoom. Met om 11:00 de start van de Beloften categorie, om 12:20 de Elite vrouwen en om 14:00 tot 17:30 de Elite mannen. De start en finish van deze categorieën is op slechts 300 meter van onze winkel en de Elite mannen zullen in de middag onze winkel passeren! Wie zal deze dag de snelste tijd neerzetten en de Nederlands Kampioen trui overnemen van Tom Dumoulin?

Hopmans Fietsgigant

Vanwege het prachtige evenement in Bergen op Zoom openen wij op woensdag 27 juni onze deuren van 09:00 tot 18:00. Op deze dag start de Hopmans Summer Sale! De eerste artikelen uit de huidige zomercollectie zullen nóg scherper worden geprijsd, de prijzen van overjarige kleding én team kleding zullen nog verder kelderen én er zal een groot aanbod aan racefietsen zijn!

Zien wij u terug tijdens het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden?