Fiets van de maand: Bianchi Arcadex GRX

De Arcadex-grindfiets combineert op perfecte wijze een emotionele verbondenheid met de natuur en de opwindende rush van het race-DNA van Bianchi. Het levert onderscheidende prestaties voor de moderne gravelrijder.

Het gebeeldhouwde frame van koolstofvezel is ongelooflijk responsief, dus de Arcadex is klaar om te presteren zodra je op de pedalen drukt - of je nu rijdt om te verkennen of je overgeeft aan je competitieve geest. Neem offroad-capaciteiten, combineer deze met de snelheid en esthetiek die je zo leuk vindt aan je racefiets, dan heb je de Arcadex. Met ruimte voor 700×42 of 650×47 banden, is het voor degenen die sneller op grind willen rijden.

Natuur versterkt

De Arcadex dient als de verbinding tussen de menselijke geest en de natuurlijke wereld daarbuiten en versterkt elk zintuig, van de scherpte van kleuren tot het gevoel van vriendschap tussen metgezellen. Deze fiets zorgt voor een directe verbinding met het simpele rijplezier en helpt je om zo goed mogelijk te presteren, ongeacht het terrein. Alles wordt geïntensiveerd. De natuur wordt versterkt.

De naam Arcadex is geïnspireerd op Arcadia (Ἀρκαδία), de legendarische regio van de Griekse en Romeinse mythe en onlosmakelijk verbonden met visioenen van natuurlijke harmonie.

Grind, op de Bianchi manier

Bianchi brengt zijn kenmerkende toewijding aan detail naar de grindwereld. Het frameontwerp is aerodynamisch geoptimaliseerd voor prestaties, terwijl de ruimte voor 700×42 of 650×47 banden meer dan genoeg ruimte biedt om elk ruw terrein aan te kunnen dat u maar wilt.

Uiteraard vind je er oogjes voor spatborden, zodat de Arcadex eenvoudig kan worden omgevormd tot een high-speed bikepacking-machine. Het frame is ook beter geïntegreerd om te beschermen tegen modder en vuil.

Het frame kan handmatige of elektrische aandrijflijnen gebruiken, met een ACR-compatibele headset en een gestroomlijnde verbinding tussen frame en stuurpen dankzij aangepaste balhoofdbuis en spacers. 

Creatief ontwerp

De Arcadex is verkrijgbaar in twee kleuropties, die beide geïnspireerd zijn op de ongerepte wildernis waar de fiets het meest thuis is. Kies uit gold storm of classic celeste - beide vergezeld van 'blue note', een rijke, premium accentkleur. Het lakontwerp en de graphics geven een gevoel van dynamiek en voorwaartse beweging, zodat de fiets eruitziet als een verlengstuk van zijn omgeving en snel lijkt, zelfs als hij stilstaat.

Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.