Fiets van de maand: Madone SL 7 eTap

De Madone SL 7 Disc eTap combineert geavanceerde aerodynamische prestaties en soepele rijkwaliteiten met de snelheid en betrouwbaarheid van een draadloos elektronisch schakelsysteem. Hij is licht, snel en oogt ongelofelijk fraai. De uitrusting omvat aero carbon wielen, een trillingdempende IsoSpeed decoupler en een SRAM Force vermogensmeter.

Het past bij jou als...

Je vindt snelheid en prestaties heel belangrijk en je wilt het voordeel van een feilloos en draadloos elektronisch schakelsysteem, lichte carbon wielen en de remkracht die hydraulische schijfremmen onder alle omstandigheden bieden.

De techniek die je krijgt

Een 500 Series OCLV Carbon frame en voorvork met Kammtail Virtual Foil buizen die door de wind klieven en een trillingdempende IsoSpeed decoupler. SRAM Force eTap AXS 2x12 draadloos elektronisch schakelsysteem, hydraulische schijfremmen, een SRAM Force AXS vermogensmeter, een aerostuur dat geschikt is voor montage van een ligstuur en een paar tubeless ready Bontrager Aeolus Pro 51 OCLV carbon wielen.

Het laatste woord

Je krijgt de gratis snelheid, aerodynamische voordelen en superieure rijeigenschappen van onze ultieme racefiets, plus de precisie van een draadloos elektronisch schakelsysteem. Met SRAM Force eTap kun je snel en soepel schakelen en dat is wat telt als jij naar de finishlijn sprint.

Waarom jij er gek op zal zijn:

  • Het SRAM Force eTap AXS schakelsysteem schakelt slim en soepel en is compleet draadloos.
  • Met de Adjustable Top Tube IsoSpeed kun je de verticale demping naar wens aanpassen. De demping wordt geregeld door een elastomeer die zorgt voor een soepele, gecontroleerde en stabiele rebound-beweging
  • Alle aerodynamische voordelen van de Madone, plus de extra mogelijkheid om een aero-opzetstuur te monteren voor triatlons en tijdritten
  • Uitgerust met een SRAM Force AXS vermogensmeter voor direct effectievere trainingsritten.
  • De Madone zadelpen heeft een geïntegreerde bevestiging voor het Bontrager Flare RT achterlicht
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.