• Aanbieding!
  • -€ 10,00
SRAM XX1 AXS Upgrade Kit

SRAM XX1 AXS Upgrade Kit

SRAM XX1 AXS Upgrade Kit
€ 689,00 € 699,00 -€ 10,00
Inclusief belasting

De prachtige XX1 AXS onderdelen in een upgrade kit.

XC-specificatie en klaar voor het parcours. XX1 Eagle AXS maakt gebruik van de bewezen ruggengraat van SRAM 1x. Met de lichtste materialen en een versnellingsbereik van 520 procent. Veiliger en langer dragen van X-SYNC 2 kettingblad. Het toppunt van prestaties, gecombineerd met de verbonden componenten van Eagle AXS.

  • Aanvullende Specificaties: XX1 Eagle AXS Upgrade Kit (Rear Der wBattery and Battery Protector, Rocker Paddle Controller wClamp, Charger/Cord, Chain Gap Tool).

Achter derailleur
De Eagle AXS achterderailleur is het brein van de vectorgroep en is speciaal ontwikkeld voor optimale schakelprestaties met een elektromotor. Schakelen onder belasting en op oneffen terrein werkt nu nog nauwkeuriger. Dit geeft je nog meer vertrouwen in de fiets onder extreme stress en je kunt je alleen concentreren op het parcours. De nieuwe overbelastingskoppeling zorgt voor een betere bescherming van de achterderailleur bij een val. Het ontkoppelt kort de achterderailleur bij extreme belastingen, zodat het de belasting kan ontwijken en de elektromotor wordt beschermd tegen beschadiging. De achterderailleur springt echter meteen weer in de versnelling. Als uiterst positief neveneffect zijn de achterderailleurophanging en derailleurhanger beter beschermd bij een val. In aanvulling, een 10 mm kortere achterderailleurarm beschermt de achterderailleur tegen contact met de grond. Voor meer kettingwikkeling en dus betere schakelprestaties, is het parallellogram iets verder naar voren geschoven.

Controller
De AXS controller is het controlecentrum voor de Eagle XX1 en X01 AXS schakelgroepen. Met zijn nieuw ontworpen tuimelschakelaar biedt de AXS Controller je een compleet nieuwe schakelervaring. De knoppen op de rocker kunnen individueel worden geconfigureerd met behulp van de AXS-app. Naast de twee schakelpunten op de gebruikelijke positie, biedt de controller een sprin

Merk
SRAM
Type achterderailleur
Electrisch
Type Schakeling
Elektronisch
12 Items
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.