Castelli Nano Flex Pro Omloop Bibshort

Login voor prijs

Bereid je voor op de natte en koudere periode die komen gaat met de nieuwe Castelli Nano Flex Pro Omloop Bibshort uit de nieuwe 2018 collectie! De Castelli Nano Flex Pro Omloop is slechts een paar centimeter langer dan een normale bibshort, waardoor deze net boven de knieën stopt, echter is hierdoor de broek verrassend veel warmer! Hierdoor kan je in de herfst veel langer doorrijden met deze bibshort. De bibshort is aan de voorzijde net iets langer voor extra bescherming, terwijl de achterkant bewust iets hoger is afgesneden waardoor de broek niet gaat irriteren in de knieholtes.

De bibshort is gemaakt van Nano Flex Materiaal. De binnenzijde is van warm geborsteld fleece materiaal en aan de buitenzijde voorzien van nano-technology, water afstotend materiaal, wat er voor zorgt dat de meeste regen van de broek rolt, wanneer de broek echt nat wordt zorgt dit materiaal er tevens voor dat het lichaam warmer blijft zoals bij een wet suite. De bibshort is voorzien van een Progetto X2 Air zeem, waardoor de broek maximaal comfort geeft.

De prijs die we voor dit artikel hanteren, is voor sommige van onze leveranciers té scherp om openbaar in onze webshop te mogen gebruiken. Voor prijzen en direct bestellen kunt u inloggen of eerst eenvoudig een account aanmaken.

Wissen