Bianchi Specialissima Ultegra R8020 DISC
  • Aanbieding!
  • -€ 2.294,00
Bianchi Specialissima Ultegra R8020 DISC

Bianchi Specialissima Ultegra R8020 DISC

YRBY7I57SB
Laatste items in voorraad
€ 3.899,00 € 6.193,00 -€ 2.294,00
Inclusief belasting

De nieuwe Specialissima is gebouwd met allrounders in gedachten. Ontworpen om je doelen te bereiken en bergen op te vliegen of te domineren op het vlakke. De Specialissima is nu verkrijgbaar met de stopkracht van schijfremmen.

 

Ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar een complete race machine: een lichte fiets met een superstijf frame.Het carbon disc frame is licht, slechts 750 gram, zodat niets van je klimvermogen verloren gaat wanneer de weg omhoog gaat, maar het is ook superstijf, waardoor het vermogen uitstekend wordt overgebracht op de weg.

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • SB - Black Carbon UD / Mermaid Scale Full Glossy
Maat
  • 57cm
  • 55cm

Carbon frame en vork met Bianchi CountervailVolledig interne hydraulische kabel behuizingGeschikt voor mechanisch en elektronisch schakelenFlat mount remklauwen en steekas 12x100mm - 12x142mm27,2mm zadelpenBandenmaat: tot 700x28

De Specialissima staat aan de top van de wegrace allrounder categorie, met dezelfde klim panache die je kent maar met verhoogde aero-prestaties en een niveau van stijfheid zelden gezien op een fiets die zo licht is.

Het frame weegt slechts 750 gr en de verhouding tussen stijfheid en gewicht is waar rijders echt van houden. Het Bianchi CV vibration cancelling systeem versterkt het rijgevoel, wist oneffenheden uit en verbetert de controle bij het afdalen.

Voor die aero-verbeteringen hebben we innovaties gebruikt die zijn bedacht voor het productieve Oltre aero-platform, met betere integratie, scherpere lijnen en aero-vormige buizen. Details die een enorme verbetering van je rijgedrag betekenen.

Kleur
Zwart
Merk
Bianchi
Materiaal
Carbon
Type rem
Disc
Model
Specialissima
Soort
Race
Groepset
Shimano Ultegra
Modeljaar/Seizoen
2022
1 Item
Product toegevoegd aan vergelijking