Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9
Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9
Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9
Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9
Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9
  • Aanbieding!
  • -€ 57,05
Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9
Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9
Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9
Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9
Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9

Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9

Assos Equipe RS Spring/Fall Bibshort S9 BlackSerie
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 172,95 € 230,00 -€ 57,05
Inclusief belasting

Het gebeurt wanneer we het het minst verwachten: de steek van koude lucht op onze dijen, kruis en bilspieren snijdt in ons op de weg en leidt ons af van de race die voor de deur staat. Het markeert het begin van het moment waarop onze zomerbibshorts niet meer warm genoeg zijn, maar we zijn nog niet helemaal klaar om naar onze bibtight te reiken. Betreed de EQUIPE RS Spring Fall Bib Shorts S9 - afgestemd op koele herfst- en lente-raceomstandigheden waar de shorts nog in orde zijn, maar nu met een dosis dijverwarmend comfort en bescherming.

Deze short is gebaseerd op de EQUIPE RS S9 en bevat ons A-Lock Engineering-raamwerk om de short te ondersteunen en ervoor te zorgen dat deze stabiel blijft in de zwaarste raceomgevingen. De dijpanelen van de shorts zijn gemaakt met ons geborstelde Osmos Heavy-textiel, wat bijdraagt ​​aan dit stabiele platform. Dit is het nieuwste lid van onze geborstelde stoffenfamilie en de technische twee-in-één samenstelling biedt ons verschillende voordelen.

De eerste is dat de geborstelde binnenkant zeer isolerend, ademend en superzacht is tegen onze huid. De warp-knit buitenkant fungeert als de "schaal" van de short en ondersteunt uw beenspieren verder met zijn compressiestructuur. Samen zorgen deze twee componenten van het textiel voor een mooie compressieve grip op onze benen, waardoor een positieve bloedsomloop en uniforme warmte overal wordt aangemoedigd. Omdat we weten dat het naar de wind gerichte voorpaneel de dupe wordt van de elementen, hebben we ons Sphere Ultra-textiel toegepast in onze dubbellaagse twinDeck-constructie om de ijskoude lucht rond het kruis buiten te houden, terwijl het toch ademend blijft.

Voor het inzetstuk hebben we het race-bewezen EQUIPE RS-inzetstuk - minus de kraterCooler-ventilatiegaten - verwerkt in onze kenmerkende basalt-colorway, uitgerust met superAir microShock-schuim, 3D-wafelblad, samen met de ASSOS-exclusieve goldenGate-technologie en horizontale stabilisator aan de achterkant .

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Kenmerken:

 

- A-Lock Engineering :

S9-systeem van textiel en technologieën die in harmonie werken om de korte broek te stabiliseren en het inzetstuk op zijn plaats te houden.

- Osmos Heavy :

Dit kettingbreisel is het belangrijkste textiel met bretels en het zwaarste in onze geborstelde Osmos-familie (290 g / m 2 ), met asymmetrische stretch en een zachte, duurzame constructie. Hoge isolatieniveaus zijn afgeleid van de geborstelde huidzijde.

- Sphere Ultra :

toegepast in onze twinDeck dubbellaagse constructie op het voorste kruispaneel voor extra thermische isolatie. Een gepatenteerde winddichte, waterdichte en zeer ademende softshell van 2 liter, gemaakt met een PU-gebonden membraan voor extra waterafstotendheid - maximale isolatie en minimale bulk. Gewicht: 150 g / m 2 ; Elasticiteit: Bistretch.

- rollBar :

een gepatenteerd verstevigingsontwerp dat de stabilisatorstang van een raceauto nabootst door de bretels te gebruiken om het inzetstuk te stabiliseren en op zijn plaats te vergrendelen terwijl uw gewicht in bochten van links naar rechts wordt verplaatst.

- ergoBox :

een vierkante patroonconstructie die het inzetstuk in de rug effectief omkadert en het insluit voor extra stabiliteit.

- Vlinderpatroon :

het primaire textielpaneel dat de onderrug en benen volledig omhult en aan de achterkant samenkomt. Minder naden leidt tot een meer uniforme grip, minder gewicht en meer comfort.

- Carbon Xbib:

Een enkele sectie van elastisch materiaal - omgevouwen - vormt een ondersteunend A-frame dat een beperkte verticale rek aan de achterkant levert. Boven de "X" -verbinding is een flexibeler materiaal gebruikt, met een antibacterieel koolstofweefsel, om vocht af te voeren en plat aan de voorkant te liggen.

- Ultralichte beengrippers :

nieuwe beenbandstructuur van Lycra grijpt op natuurlijke wijze de dij vast - vrij van siliconenbehandeling - voor een soepele, ultralichte grip.

- EQUIPE RS-inzetstuk (geen krater) :

Race-spec elastische interface-inzet in 3D basalt colorway, minus de kraterCooler ventilatiegaten aan de voorkant.

- superAir microShock-schuim:

Een lichtgewicht schuimrubber met open cellen met een schokabsorberende samenstelling die terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie en het gat opvult elke keer dat de pedaalpositie in het zadel wordt veranderd door het verplaatsen van het gewicht.

- 3D-wafel :

een gepatenteerd drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.

- goldenGate :

een gepatenteerde technologie die het stiksel langs beide zijpanelen van het inzetstuk onderbreekt, waardoor een meer driedimensionale bewegingsvrijheid in dit gevoelige, roterende gebied mogelijk is.

- Horizontale stabilisator :

een gepatenteerde centrale steek die de achterkant van het inzetstuk aan het buitenste textiel bevestigt, waardoor verschuiven tijdens het trappen uit het zadel wordt voorkomen.

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XLG
Geslacht
Heren
Pasvorm
Race-Fit
Windproof
Nee
Waterproof
Nee
Uitvoering
Met Bretels
Zeem
Met Zeem
Waterafstotend
Nee
Seizoen
Voor/Najaar
0 Items
2220000164122

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking