Pirelli P-Zero Race TLR SL 700x28c
Pirelli P-Zero Race TLR SL 700x28c
Pirelli P-Zero Race TLR SL 700x28c
Pirelli P-Zero Race TLR SL 700x28c

Pirelli P-Zero Race TLR SL 700x28c

8019227392784
Niet op voorraad
€ 52,95
Inclusief belasting

De P ZERO™ Race TLR SL werd ontwikkeld in samenwerking met professionele rijders uit de World Tour en is onze snelste en best presterende tubeless-ready wegband ooit dankzij een lichter karkas in vergelijking met de P ZERO™ Race TLR en een slick loopvlakpatroon om de snelheid en het racegevoel te verbeteren. De P ZERO™ Race TLR SL maakt gebruik van onze nieuwe lichtgewicht TechWALL-constructie, met een slick loopvlakpatroon afgeleid van de World Tour. Het resultaat is een band voor wedstrijddagen met ultieme prestatiecapaciteiten.

De P ZERO™ Race TLR SL 28-622 is compatibel met hookless velgen volgens de ETRTO 5bar/73psi maximale druklimiet. P ZERO™ Race TLR SL 26-622 is NIET compatibel met hookless velgen.


Tot dusver de meest geavanceerde chemische formulering voor gebruik op de weg in de racerij. Ze is het resultaat van de motorsportervaring van Pirelli en de samenwerking met de World Tour-fabrieksteams. De nieuwe SmartEVO Compound heeft een single-compound formulering op basis van drie verschillende polymeren, die elk tegengestelde prestaties leveren in een perfec mengsel. Het geavanceerde mengsel van polymeren met 'slimme' gedragingen zijn de belangrijkste elementen van de SmartEVO Compound, die zorgen voor betere grip en rolweerstand in alle weersomstandigheden. De SmartEVO Compound is een hoogwaardige chemische samenstelling ontwikkeld voor het moderne wielrennen op de weg, van dagelijkse training tot World Tour wedstrijden. De SmartEVO Compound is een exclusief onderdeel van de

Kleur
BLACK
Merk
Pirelli
Type
Buitenband
Type montage
Tubeless
Bandbreedte
28mm
Wielomtrek
28inch
8019227392784

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking