Hutchinson Touareg TLR 700x40c
Hutchinson Touareg TLR 700x40c
Hutchinson Touareg TLR 700x40c
Hutchinson Touareg TLR 700x40c

Hutchinson Touareg TLR 700x40c

3248382079369
€ 35,95
Inclusief belasting

We hebben alles wat we hebben geleerd van tientallen jaren van weg- en bergbanden maken, verwerkt in de ultieme gravelband Touareg. De basis is een Tubeless Ready 127tpi karkas van onze Fusion wegbanden, gecombineerd met onze Hardskin textiel grid beschermingslaag van hiel tot hiel voor een duurzame, snijbestendige band met een responsief rijgevoel, zelfs bij lage druk.

IN DE PRAKTIJK

 

De Touareg verbetert de beroemde Overide gravelband van Hutchinson als het gaat om rijden op ruiger terrein. De noppen van de Touareg zijn meer uitgesproken, met een groter volume en bredere afmetingen. Zo bieden ze bescherming en grip, zelfs op het ruigste terrein.

 

De Touareg is ontworpen om elke seconde van het offroad-avontuur te genieten en tegelijkertijd sterke prestaties op het asfalt te behouden - voor een soepele en comfortabele rit.

 

De wereldwijde veelzijdigheid van de Touareg is mede te danken aan de voortdurende ontwikkeling in de architectuur van zijn knoppen. De kleinere en compactere kleine blokken dragen bij tot comfort en prestaties, zowel op ruw terrein als op glad asfalt.

 

STRENGEN

 

De Touareg band is gemaakt met een 127 tpi karkas, een optimale optie wanneer men op zoek is naar hoge prestaties. Hij is flexibel en licht en zorgt voor hoge rolprestaties.

 

De nieuwe gravelband van Hutchinson is ook versterkt met het Hardskin textielraster van hiel tot hiel. Naast de rubberdikte biedt Hutchinson's Hardskin versterking extra bescherming tegen scherpe stenen, rotsen en ander vijandig materiaal dat op ruw gravelterrein te vinden is. Deze mountabike versterking heeft zich grondig bewezen tijdens XC Marathon races.

Kleur
BLACK
Merk
Hutchinson
Type
Buitenband
Type montage
Tubeless
Bandbreedte
40mm
Wielomtrek
28inch
19 Items
3248382079369

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking