WTB Sendero 47 650b
WTB Sendero 47 650b

WTB Sendero 47 650b

714401107595
€ 39,95
Inclusief belasting

Sendero is voor rijders die vinden dat "sturen" niet beperkt moet blijven tot mountainbikes. Als de eerste Road Plus-band die uitsluitend is ontworpen met het oog op vuil, combineert de Sendero de efficiëntie van een dropbar met de mogelijkheden van een agressief loopvlakontwerp. Hellende middenknoppen minimaliseren de rolweerstand, terwijl substantieel uit elkaar geplaatste buitenste knoppen houvast op los terrein beloven. Wil je mountainbikebanden rijden op je dropbar-fiets? De Sendero is voor jou.

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Maar wacht even, is dit geen gravelband? Ja maar nee. Sendero is ontworpen voor het rijden op losse, agressieve trails op een fiets met een dropbar. We hebben de lange, blokkerige noppen en diepe lamellen genomen die beslist eigenschappen van bergbanden zijn en hebben ze gebruikt op een band die onbeslist grind / berg is.

Knoppen zijn strak langs de middellijn geplaatst om hem snel te laten rollen zoals een grindband nodig heeft, maar ze blijven relatief lang om tractie te leveren terwijl zijwaarts remmen een rotsachtige klim op hamert. Grote noppen betekenen veel grip voor die dagen dat je wilt feesten op je gravelbike.

Road Plus 650 x 47 banden hebben uiteindelijk dezelfde totale diameter als een 700 x 30 mm wegband, waardoor rijders kunnen profiteren van zowel groot volume comfort als grote diameter efficiëntie. Geïnspireerd door progressieve grindevenementen in de trant van Grinduro, biedt de Sendero 47 een agressief loopvlakpatroon in het grootschalige Road Plus 650-formaat, waarbij de efficiëntie van een dropbar wordt gecombineerd met tractie op de mountainbike.

TCS (Tubeless Compatible System) is het gestandaardiseerde tubeless systeem van WTB. Deze banden hebben een TCS tubeless karkas, waardoor lekke banden bijna uitgesloten zijn en een lagere bandenspanning mogelijk is om de tractie en het comfort te verbeteren ten opzichte van een traditionele binnenband.

Kleur
Bruin
Merk
WTB
Type
Gravel
Type montage
Tubeless
Bandbreedte
47mm
Wielomtrek
650b
4 Items
714401107595
Product toegevoegd aan vergelijking