Continental Grand Prix 5000 ALLSEASON TR 700X25 ZWART + REFLEX
  • Aanbieding!
  • -€ 35,00
Continental Grand Prix 5000 ALLSEASON TR 700X25 ZWART + REFLEX

Continental Grand Prix 5000 ALLSEASON TR 700X25 ZWART + REFLEX

4019238056754
€ 64,95 € 99,95 -€ 35,00
Inclusief belasting

De snelste Grand Prix 5000. Creëert vertrouwen in alle weeromstandigheden en vergroot de veiligheid.

  • Tubeless ready.

  • Uitstekende grip op natte ondergronden.

  • Betere zijwandbescherming.

  • Om extra veel kilometers mee te rijden door de hoge kilometrage.

  • Voorzien van een Black Reflex op de zijkant van de band voor betere zichtbaarheid van opzij. 

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Tubeless ready

Geheel in lijn met de trend zijn de nieuwe Grand Prix 5000 All Season TR en TT TR tubeless ready. Dat wil zeggen dat je als fietser tubeless kunt rijden, zonder gebruik van een binnenband. Er is zodoende geen wrijving tussen de binnen- en buitenband, wat voordelig is als het gaat om rolweerstand en snelheid. Met een tubeless set-up kan de bandendruk ook lager zijn. Daardoor ervaar je meer comfort en grip, zonder extra rolweerstand. De kans op lekrijden is bovendien kleiner. Gebeurt dat onverhoopt toch, dan vult vloeibaar dichtmiddel (30 milliliter Conti RevoSealant per band) een gaatje snel op. Je kunt met de nieuwe Grand Prix 5000 TR-banden dus altijd door. 

 

Elk zijn eigen toepassing

De Grand Prix 5000 All Season TR en Grand Prix 5000 TT TR bedienen elk een specifieke doelgroep van gebruikers en hebben elk hun individuele kwaliteiten.


De Grand Prix 5000 All Season TR (vanaf 300 gram) is bedoeld voor allround toepassingen, het hele jaar door en onder alle weeromstandigheden. De zijwand is extra sterk, de grip is van het hoogste niveau en dankzij Black Reflex op de zijkant ben je beter zichtbaar van opzij.


Degenen die in competitie treden, kiezen daarentegen specifiek voor de Grand Prix 5000 TT TR. Deze heeft de laagste rolweerstand, is lichter (vanaf 220 gram) en draagt bij aan maximale snelheid. Onder meer voor criteriums, tijdritten en triatlons is deze band een perfecte keuze.

Bewezen Continental-technologieën

De Grand Prix 5000 All Season TR en TT TR zijn voorzien van bewezen technologieën waarmee Continental zich al langer onderscheidt. Zo hebben ze het BlackChili-compound, een revolutionaire rubbermix die uitstekend scoort als het gaat om grip, snelheid en duurzaamheid. De basis hiervoor is een hoogwaardig rubbermengsel van natuurlijk rubber en synthetische rubbers dat wordt gecombineerd met speciale nanodeeltjes carbonblack. Hieraan heeft het compound zijn naam te danken. 


Beide nieuwe Continental-banden bieden een hoge mate van lekbescherming dankzij Vectran Breaker, de antilektechnologie in het loopvlak. Vectran wordt uit vloeibaar kristal-polymeer gesponnen tot een thermoplastisch garen met meerdere draden. Het weefsel is beter bestand tegen inrijdingen dan aramide en de treksterkte is vijf keer hoger dan die van staal. Vectran Breaker is bovendien lichter, flexibeler en effectiever tegen inrijdingen dan een vergelijkbare nylon beschermingslaag, zonder nadelig effect op de rolweerstand.


De Active Comfort Technology, ingebouwd in het karkas, dempt trillingen voor meer comfort. Op de zijkant van de band is de Lazer Grip Technology toegepast. Deze heeft een microprofielstructuur die door een laser erin gebrand is. De schouders van de band zijn licht opgeruwd voor meer grip in de bochten. Normaal gesproken ontstaat zo’n opgeruwd loopvlak pas na het eerste gebruik. Dankzij de Lazer Grip Technology bijten de nieuwe Grand Prix 5000-banden zich van meet af aan direct vast in het asfalt.

Kleur
BLACK
Merk
Continental
Type
Buitenband
Type montage
Tubeless
Bandbreedte
25mm
Wielomtrek
28inch
45 Items
4019238056754

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.