Cadeaubon € 135,-
Cadeaubon € 135,-

Cadeaubon € 135,-

00000000009135
€ 135,00
Inclusief belasting

Cadeaus voor fietserliefhebbers

Let op: onze cadeaubon kunt u alléén gebruiken in onze fysieke winkel. De bon is niet online te verzilveren.

Mocht u liever géén verzendkosten betalen voor het versturen van de bon, dan kunt u ook een cadeaubon per email aanvragen. Hoe u dit doet, leest u hieronder: 

1. Selecteer een cadeaubon naar keuze
2. Kies bij optie 3: verzendmethode ‘Afhalen in de fysieke winkel'
3. Schrijf bij opmerkingen dat u de bon graag per mail ontvangt, en geef eventueel een persoonlijke boodschap door voor de ontvanger.
4. Wij sturen u een document* (met daarop een leuke cadeaubon) per mail dat u zelf kunt uitprinten en geven. Degene die de bon ontvangt, kan in onze winkel het document omwisselen voor de cadeaubon.

*U ontvangt de bon per mail tijdens openingstijden.

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor een fietsliefhebber, maar weet u zelf niet precies wat u moet kopen? Bijvoorbeeld omdat de ontvanger een zeer specifieke smaak heeft of omdat hij/zij alles voor de fiets al lijkt te hebben? Dan hebben wij de oplossing voor u: De Hopmans fietsgigant cadeaupas!

De cadeaupas kunt u in de webshop bestellen. Zo hoeft u de deur niet eens uit! U kunt een bedrag kiezen van € 5,- tot € 150,-.

Met de Hopmans Fietsgigant cadeaupas kunnen alle artikelen (zoals fietsen, onderdelen, accessoires) in de winkel van Hopmans fietsgigant in Nederland betaald worden. Het bedrag op de pas hoeft niet niet in één keer besteed te worden en het tegoed is onbeperkt geldig. Het is niet mogelijk om de cadeaupas in te wisselen tegen contant geld, en de cadeaupas is niet in de webshop te gebruiken.

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Alle voordelen op een rijtje:

  • U kiest zelf een bedrag tussen € 10,- en € 150,-  

  • Gemakkelijk en veilig afrekenen met iDEAL.

  • U kiest zelf waar de pas bezorgd wordt.

Prijs
€ 135,-
997 Items
Product toegevoegd aan vergelijking