Eindelijk zomer! We kijken hier bij Hopmans weer met een tevreden gezicht terug op een mooi seizoen, met vele hoogtepunten voor ons en onze klanten! We hebben mooie nieuwe producten mogen verwelkomen, waar we onze klanten weer heel blij mee hebben gemaakt!
 
Net als elk jaar is eind juli voor het team van Hopmans weer tijd voor een verdiende vakantie. We gaan even uitrusten en opladen, en na onze vakantiesluiting gaan we weer helemaal opgeladen aan de slag voor u, met het restant van de zomer, en het najaar voor de boeg!
Voor u als klant heeft dit wel als consequentie dat we u de komende twee weken even niet van dienst kunnen zijn. U kunt tot we weer terug zijn uiteraard wel alle mooie artikelen op onze site bekijken, en uw keuze maken. Vanaf Donderdag 23 juli 12:00u zal de webshop dicht gaan, Zondag 9 augustus om 09:00u gaat de webshop weer online, en kunt u uw nieuwe artikelen direct weer bestellen en afrekenen. Maandag 10 augustus zijn we weer aan het werk, en we zullen uw bestelling dan direct verwerken en verzenden.

Team Hopmans wenst u een fijne zomer, en graag tot ziens in de winkel of de webshop!
 
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.