GoBik Wintercollectie

Ontdek hier de nieuwe collectie COLD SERIES 21-22 van GoBik.

Bedacht en ontwikkeld door Gobik voor de winderige, regenachtige en koude uitstapjes, perfect voor de herfstdagen en in de meest ongunstige dagen van de winter.

GoBik wielerkleding is 100% ontworpen en ontwikkeld in Spanje, om aan alle behoeften van wielrenners te voldoen, tijdens wedstrijden of trainingen. 

De perfecte keuze warm te blijven tijdens de herfstdagen. Jersey met lange mouw, slim fit, gemaakt met een combinatie van 3 technische stoffen en grafisch vergrote manchetten, lasergesneden neopreen. Anatomisch geoptimaliseerde pasvorm en manchetten, en een iets verhoogde kraaghoogte voor extra bescherming.

De Pacer in een meer tijdloze versie, met een meer sober ontwerp en aandacht voor detail. Het doel was een kledingstuk te creëren dat niet zou misstaan in de garderobe van elke fietser!

Ontwikkeld om de lichaamstemperatuur in koude en winderige omstandigheden te behouden.

Aan de achterkant zijn de drie schuine zakken versterkt met 6 lussen en bieden ze het innovatieve gepatenteerde GRS-systeem - Gobik Retention System -. GRS zorgt voor uw kostbaarste bezittingen en biedt extra veiligheid aan de zakken.

Het kan gecombineerd worden met een lange mouwen trui COBBLE om een extra thermische bescherming te krijgen.

Deze GoBik Mist Light is een lichtgewicht jack dat u beschermt bij gemiddelde tot koude temperaturen. Het is ook bestand tegen lichte regen dankzij de combinatie van DWR-behandelde stoffen.

GoBik Mist Light Jacket 10-03-012-001 Creek
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Race Jersey Long Sleeve

GoBik Mist Light Jacket 10-03-012-001 Creek

GoBik
GoBik Mist Light Jacket 10-03-012-001 Creek
€ 119,94
De GoBik Mist Light Jacket is een lichtgewicht jack dat u beschermt tegen de elementen bij gemiddelde tot koude temperaturen. Het is ook bestand tegen lichte regen dankzij de combinatie van DWR-behandelde stoffen.

De GoBik Limited Bibtight 4.0 K10 bevat de platte schouderriemen, geërfd van het model ABSOLUTE 3.0, vervaardigd uit microgeperforeerd elastisch band. Ze zijn aangepast aan de mannelijke anatomie en bieden optimale ondersteuning en voldoende breedte om het gewicht van de fietser comfortabel te verdelen.

Het patroon op de benen van beide pijpen bevat reflecterende details onderaan en het Gobik-logo op het rechterbeen.

Race Bibtights

GoBik Limited Bibtight 4.0 K10

GoBik
GoBik Limited Bibtight 4.0 K10 10-02-046-002 Black
€ 109,94
Bibtight met de platte schouderbanden, overgenomen van het ABSOLUTE 3.0-model, gemaakt van microgeperforeerde elastische tape. Aangepast aan de mannelijke anatomie, bieden ze optimale ondersteuning en voldoende breedte om het gewicht van de fietser comfortabel te verdelen.Het patroon op de benen van beide benen bevat lagere reflecterende details en het...

De GoBik Absolute 4.0 TSS K10 is voor de koudste winterdagen. Ontworpen voor professionele prestaties, de Absolute 4.0 is een high performance koersbroek met uitstekende compressie, lichtheid, thermisch comfort en regenbescherming.

Nieuwe riemen meer verplaatst naar de binnenkant om de ergonomie van de fietser te optimaliseren, in combinatie met de verandering van het patroon en de elastische band. 

Het onderste deel heeft een RAINBOW-detail en is afgewerkt met een elastischer naad om overmatige druk op de enkel te voorkomen.

Race Bibtights

GoBik Absolute 4.0 TSS K10 Bibtight

GoBik
GoBik Absolute 4.0 TSS K10 Bibtight 10-02-002-016
€ 131,19
Bibtight voor de koudste winterdagen. Ontworpen voor professionele prestaties, de Absolute 4.0 is een uitstekende koersbroek met uitstekende compressie, lichtheid, thermisch comfort en regenbescherming -RAINLAB-.Nieuwe riemen die meer naar het interieur zijn verplaatst om de ergonomie van de fietser, in combinatie met de verandering van patroon en...
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.