Shokz OpenRun
Shokz OpenRun
  • Aanbieding!
  • -€ 20,00
Shokz OpenRun
Shokz OpenRun

Shokz OpenRun

850033806182
€ 119,95 € 139,95 -€ 20,00
Inclusief belasting

Kom de Shokz testen in onze winkel!

 

OpenRun(Snellaadversie van de Aeropex): De Aeropex is het bestverkochte model van Shokz. Nu is de koptelefoon geüpdatete met een snellaadfunctie en heeft deze een nieuwe naam gekregen, namelijk de OpenRun. Een oplaadtijd van 10 minuten geeft je 1,5 uur luistertijd, zodat je snel op pad kunt!

Snel opladen

Een oplaadtijd van 10 minuten garandeert 1,5 uur luistertijd. De OpenRun is jouw trainingsmaatje, altijd klaar om te motiveren en te trainen.

 

Slechts 26 gram,
comfortabel open-ear.

Niets meer in of over je oren, zachte silicone buitenkant en zeer licht ontwerp, zit de hele dag comfortabel, hoeveel je ook beweegt.

 

Open-ear luisteren,
blijf je bewust en blijf veilig

Sta open voor de wereld om je heen. Dankzij het open-ear ontwerp kun je zowel de muziek als het verkeer horen. Of je nu hardloopt op straat of fietst in de bergen, de OpenRun biedt een hoogwaardige luisterervaring, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

 

Volledig titanium frame,
blijft goed zitten.

Het titanium frame zorgt voor een goede pasvorm zodat de koptelefoon op zijn plaats blijft tijdens elke workout en elk avontuur. Dit geeft een ultieme bewegingsvrijheid, de koptelefoon beweegt met je mee, zelfs tijdens intensieve workouts of yoga poses.

 

Unieke luisterervaring

De vernieuwde PremiumPitch™ 2.0+ technologie levert het breedste en meest dynamische stereogeluid op dat bone conduction op dit moment kan bieden. Het zorgt voor een diepere bas met minder trillingen en een harder volume.

 

IP67 WATERBESTENDIG.

Dankzij de IP67 waterbestendige standaard is je koptelefoon beschermt tegen spatten, zweet en zelfs tegen regen.

 

8 uur non-stop luisteren

Tot wel 8 uur aan muziek en gesprekken. Met de OpenRun (snellaadversie van de Aeropex), kun je de hele dag door

Draadloze verbinding,
verbluffende gesprekskwaliteit

Uitgerust met een Qualcomm Bluetooth 5.1-chip, dubbele microfoon en CVC-algoritme om je stem te scheiden van achtergrondgeluid, zo kun je overal heldere en duidelijke gesprekken voeren.

6 Items
850033806182

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking