SIS Go Electrolyte Orange
SIS Go Electrolyte Orange

SIS Go Electrolyte Orange

SIS131299
Niet op voorraad
€ 29,95
Inclusief belasting

Koolhydraat- en elektrolytendrank met sinaasappelsmaak om te helpen tanken en hydrateren tijdens trainingen of wedstrijden.

Ideaal voor langere sessies wanneer de energievoorraden dalen en het zweetpercentage stijgt.

Kuip van 1,6 kg - perfect voor regelmatig gebruik.


Waarom SIS go electrolyte

 

Geavanceerde formule die koolhydraten en elektrolyten levert

146 calorieën per portie

Perfect voor gebruik tijdens het sporten

 

Over GO Electrolyte

 

GO Electrolyte (Orange) bevat een mix van een gemakkelijk verteerbare en snelle toevoer van koolhydraten en elektrolyten (zoals natrium) die een optimale hydratatie bevorderen.

 

Een combinatie van energiebronnen en elektrolyten verbetert het vermogen van uw lichaam om water op te nemen tijdens het sporten, houdt uw uithoudingsvermogen op peil en beschermt tegen kramp. Het product is gemengd met de juiste concentraties koolhydraten (36 gram als 6% oplossing), natrium (20 mmol/L) en vloeistof (500 ml portie) om de gecombineerde doelen van energie en hydratatie te bereiken.

 

VOORDELEN

Zowel uitputting van koolhydraten als uitdroging zijn twee van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid bij duurinspanningen. Een veelgemaakte fout van duursporters is het consumeren van te veel of te weinig koolhydraten in onjuiste concentraties, waardoor koolhydraten niet goed worden opgenomen of maag- en darmproblemen ontstaan.

 

Naast het zorgen voor een optimale koolhydraatvoorraad en hydratatiestatus vóór de inspanning, is bekend dat het toedienen van extra koolhydraten en vocht tijdens de inspanning de prestaties en wedstrijdtijden verbetert en het optreden van vermoeidheid vertraagt. De specifieke formulering van SiS GO Electrolyte vertegenwoordigt een strategische aanpak om de negatieve effecten van koolhydraatuitputting en uitdroging op uw prestaties te compenseren.

 

Geïnformeerde sport geregistreerd

 

Ons volledige productassortiment is ontwikkeld met behulp van een aanpak van wereldklasse voor het testen op verboden stoffen, waardoor atleten zekerheid krijgen. Voor meer informatie over Informed Sport & onze unieke aanpak van wereldklasse, klik hier.

 

Geschikt voor: Veganisten, vegetariërs, lactosevrij, glutenvrij, tarwevrij, notenvrij, sojavrij.

Merk
SiS
Smaak
Oranje
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Type Sportvoeding
Energiedrank
5025324006106

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking