GO Electrolyte Sports Fuel
GO Electrolyte Sports Fuel

GO Electrolyte Sports Fuel

5025324006151
Niet op voorraad
€ 13,95
Inclusief belasting

500gr.

GO Electrolyte bevat een mix van een licht verteerbare en snelle toevoer van koolhydraten en elektrolyten (zoals natrium) die een optimale hydratatie bevorderen.

 

Een combinatie van energiebronnen en elektrolyten verbetert het vermogen van uw lichaam om tijdens de training water op te nemen, uw uithoudingsprestaties op peil te houden en u te beschermen tegen kramp. Het product wordt gemengd in de juiste concentraties koolhydraten (36 gram als een 6% oplossing), natrium (20 mmol/L) en vloeistof (500ml portie) om de gecombineerde doelstellingen van energie en hydratatie te bereiken.


VOORDELEN

Zowel uitputting van koolhydraten als dehydratie zijn twee van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid bij duursporten. Een veelgemaakte fout bij duursporters is de inname van te veel of te weinig koolhydraten in ongeschikte concentraties, waardoor de koolhydraten niet goed worden opgenomen of maag- en darmproblemen ontstaan.

 

Naast het verzekeren van een optimale koolhydraatvoorraad en hydratatiestatus vóór de inspanning, is het leveren van extra koolhydraten en vocht tijdens de inspanning bekend om het verbeteren van de prestaties, wedstrijdtijden en het vertragen van het begin van vermoeidheid. De specifieke formulering van SiS GO Electrolyte vertegenwoordigt een strategische aanpak om de negatieve effecten van uitputting van koolhydraten en uitdroging op uw prestaties te compenseren.

Merk
SiS
Smaak
Blackcurrent
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Type Sportvoeding
Energiedrank
5025324006151

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking