SiS Turbo+ Cool Citrus + Menthol
SiS Turbo+ Cool Citrus + Menthol

SiS Turbo+ Cool Citrus + Menthol

SIS131396
Niet op voorraad
€ 1,95
Inclusief belasting

Over Turbo+ Gel

Turbo+ Gel is een koolhydraatrijke energiegel met een mengsel van cafeïne, beta-alanine en L-carnitine met de unieke toevoeging van menthol-extract. Dit mengsel van ingrediënten is samengesteld om de prestaties tijdens intensieve trainingen te helpen verbeteren door energie te leveren en vermoeidheid tegen te gaan, terwijl het ook de verhoogde thermische stress helpt verminderen die optreedt bij indoor turbotrainingen.


VOORDELEN

Inspanningscapaciteit en prestaties nemen vaak af bij inspanning in warme omstandigheden, als gevolg van zowel verhoogde fysiologische belasting als gevoelens van thermisch ongemak.

 

Een van de belangrijkste oorzaken van het vroegtijdig optreden van vermoeidheid in een warme omgeving is een verhoogd gevoel van onbehagen en een gevoel van warmte en onbehagen. Met dit in gedachten is Turbo+ Gel geformuleerd met mentholextract om het vermogen om dergelijke hittestress te verdragen te verbeteren door de thermische perceptie te verminderen via het verfrissende en verkoelende gevoel dat menthol oproept.

 

Door deze mechanismen vergemakkelijkt mentholconsumptie tijdens het sporten de ademhaling en resulteert het in verbeteringen van zowel de tijdrit als de uitputtingsslag.

 

Naast de verkoelende werking is Turbo+ Gel ook samengesteld met een mengsel van cafeïne, beta-alanine en L-carnitine om de prestaties te verbeteren tijdens de intensieve intervallen die kenmerkend zijn voor indoor turbosessies. Cafeïne verbetert de prestaties door de stimulerende effecten op het centrale zenuwstelsel (CZS), terwijl beta-alanine en L-carnitine zorgen voor een betere spierbuffering. Tezamen hebben alle drie de ingrediënten het vermogen om de trainingsprestaties te verbeteren.

 

AANBEVOLEN GEBRUIK

Neem 1 Turbo+ Gel 30-60 minuten voor de training.

Merk
SiS
Smaak
Citrus
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Voor Het Sporten
Type Sportvoeding
EnegieGel
5025324010950

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking