Wcup Bidon Action Pack €5,- Wit

Wcup Bidon Action Pack €5,- Wit

1000000363562
€ 5,00
Inclusief belasting

500ml Bidon. Deze ergonomisch gevormde bidon ligt makkelijk in de hand en heeft een handige brede vulopening en goed afsluitbare draaidop.

 

WCUP Sports Nougat is een energiereep die door een combinatie van nougat, honing, gedroogd fruit en maltodextrines de nodige snelle suikers voorziet om je energie te maximaliseren.
Elke reep bevat 25g koolhydraten.

 

De Wcup Enduro Gel is een hoogwaardige koolhydraten gel van 30 ml. Geschikt een voor snelle energielevering tijdens de inspanning. De gel bevat 4 soorten verschillende suikers voor een optimale werking. Daarnaast bevat de Enduro Gel 123 mg magnesium. Magnesium draagt bij aan een normale werking van de spieren. Ook bevat het vitamine B1. Deze vitamine activeert je natuurlijke energie in het lichaam, is goed voor het zenuwstelsel en het concentratievermogen. De  energie gel is dankzij het formaat makkelijk mee te nemen tijdens een wielertocht of hardloop wedstrijd.

 

WCUP Sports Drink is een isotone dorstlesser die door zijn multi-level pallet aan enkelvoudige koolhydraten voorziet in een langdurige energievoorziening. De koolhydraat-elektrolyteopplossing verbetert de absorptie van water en maximaliseert het uithoudingsvermogen tijdens langdurige lichamelijke inspanningen.

De pH-waarde van WCUP Sports Drink is neutraal (7,1) waardoor maaglast en verteringsproblemen vermeden worden.

Met deze kleine verpakking van 30 g maak je 1 bidon van 500ml. Handig om mee te nemen tijdens lange inspanningen. 

 

 

 

 

Merk
Wcup
Smaak
Lemon,Berry,Nougat
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Type Sportvoeding
EnegieGel,EnegrieReep,EnergieDrank
WCUP
7 Items
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.