SiS Beta Fuel Lemon
SiS Beta Fuel Lemon
SiS Beta Fuel Lemon
SiS Beta Fuel Lemon

SiS Beta Fuel Lemon

SIS131205A
Niet op voorraad
€ 3,05
Inclusief belasting

Wereldwijd geoptimaliseerde betabrandstof in een unieke kauwreep.

 

Onze Beta Fuel Dual Source Energy Chews leveren wetenschappelijk superieure brandstof in unieke en bevredigende kauwrepen. Ze maken deel uit van een wereldwijd toonaangevend assortiment aan brandstoffen, waaronder dranken en gels. Ze zijn supergemakkelijk te consumeren en leveren 46 gram koolhydraten om optimale prestaties te verbeteren en te behouden.


Waarom je Beta Fuel Duel Source Energy Gel Chwes zou moeten gebruiken:

 

Als duursporter die zich langer dan twee uur inspant, moet je tussen de 80 en 120 gram koolhydraten per uur binnenkrijgen. Onze Science in Sport Beta Fuel Dual Source Energy Gel Chews leveren 46g snelle koolhydraten in een handige en smakelijke kauwtablet, die zijn geoptimaliseerd met een nieuwe verhouding die de krachtopbrengst verhoogt en de koolhydraatbenutting efficiënter maakt zonder maag- en darmklachten.

 

Hoe en wanneer te gebruiken:

 

Elke kauwreep bevat 46 gram koolhydraten. Afhankelijk van je sport of evenement, moet je ernaar streven om tijdens de inspanning elk uur 1-3 kauwtabletten te consumeren om een doelinname van 80-120 gram te bereiken. In sommige omstandigheden, zoals bij koud weer, kan het nodig zijn om meer te consumeren. Scheur de kauwstaven gewoon open en haal ze uit de verpakking. Ze kunnen worden geconsumeerd als een reep of worden gebroken in individuele chews, waarbij elke chew ongeveer 7 gram koolhydraten bevat.

 

Alleen te gebruiken of te combineren met andere energiesupplementen uit de Beta Fuel reeks om elk uur 80-120g koolhydraatinname te bereiken.

Merk
SiS
Smaak
Lemon
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Type Sportvoeding
EnegieGel
5025324009763

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking