SIS Go Energy + Double Caffein
SIS Go Energy + Double Caffein

SIS Go Energy + Double Caffein

SIS131049
€ 2,20
Inclusief belasting

De GO Energy + Caffeine Gel 150mg bouwt voort op de gevestigde wetenschap van de GO Isotonic Energy gel, 's werelds eerste en enige echte isotone energiegel.

 

Dit product levert 22g koolhydraten en 150mg cafeïne per gel (espresso smaak). Ideaal voor wedstrijden met een hoge intensiteit en lange, zware dagen op de weg. Van cafeïne is herhaaldelijk aangetoond dat het de prestaties verbetert door je perceptie van inspanning te verlagen door een boost te geven precies wanneer je het nodig hebt.

 

GO Energy + Caffeine is schoon in de mond en licht verteerbaar. Voor als je een energieboost wilt, maar ook de voordelen van cafeïne wilt. Gebruik voor of tijdens het sporten voor extra fysieke en mentale focus wanneer je een voorsprong wilt krijgen.

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

EFFECTEN

Cafeïne werkt centraal in op de hersenen om de perceptie van inspanning te verlagen, wat vooral merkbaar is bij langere evenementen. In afstandswedstrijden van meer dan 90 minuten speelt zowel mentale als fysieke vermoeidheid een grote rol bij het bepalen van de prestaties naarmate de wedstrijd vordert. Cafeïne kan in deze situatie helpen om de fysieke prestaties op peil te houden.

 

Het uitputten van de koolhydraatvoorraden tijdens de training is een van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid. Het toedienen van extra koolhydraten in SiS Energy + Caffeine Gels tijdens de training kan helpen de prestaties en wedstrijdtijden te verbeteren en het begin van vermoeidheid uit te stellen.

Merk
SiS
Smaak
Coffee
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Type Sportvoeding
EnegieGel
27 Items
5025324010356

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking