Bryton Rider 15 Fietscomputer
Bryton Rider 15 Fietscomputer
Bryton Rider 15 Fietscomputer
Bryton Rider 15 Fietscomputer

Bryton Rider 15 Fietscomputer

4718251592699
€ 59,95
Inclusief belasting

Rider 15 wordt geleverd met ingebouwde GNSS-ontvanger voor verbeterde nauwkeurigheid plus de gloednieuwe richtingfunctie samen met een levensduur van de batterij van 16 uur, slimme meldingen en ondersteuning van tot 30 functies.

Op weg naar uw doel

2 richtingsmodi beschikbaar: de kompasmodus voor aanwijzen van het noorden, en de kaartmodus voor aanwijzen van de huidige richting.

 

Verbeterd display met hoog contrast van 2“

Met een groot scherm van 2 inch kan de Rider 15 tot 4 fietsgegevens per pagina weergeven (5 pagina's in totaal) zodat fietsers hun actuele workout-status onder handbereik hebben.

 

Inschakelen en vertrekken

Niet langer de wielmaat, tijd en eenheid instellen; niet langer instellen en koppelen met de snelheidssensor. Monteer het apparaat op het fietsstuur, schakel het in en u bent klaar om te vertrekken.

 

De batterij gaat 16 uurmee

De Rider 15 bevat een batterij die lang meegaat, genoeg voor workouts tot 16 uur. Hij ondersteunt tevens mobiele powerbanks, zodat u tijdens de registratie kunt opladen.

 

Ondersteunt tot 30 functies

De Rider 15 ondersteunt volledig instelbare gegevenspagina’s van 30 real-time gegevensfuncties waaronder tijd, snelheid, afstand, richting, calorieën, cadans, hoogte, HR en LTHR zodat u altijd bij bent met uw trainingen.

 

Slimme meldingen

De Rider 15 ontvangt slimme boodschappen, waaronder e-mail, gesprekken en SMS tijdens workouts nadat hij via BLE met de Bryton-app is gekoppeld. 
*Beschikbaar op iOS- en android-telefoons.

 

Instelbare gegevens-weergave via de app

U kunt uw gegevensvelden en pagina's aanpassen aan het doel van uw training met de Bryton-app via BLE, dat gaat supereenvoudig.

 

Automatischeverlichting

Gebaseerd op de lengte- en breedtegraad van uw locatie wordt de verlichting automatisch voor zonsondergang ingeschakeld, zodat u overal en altijd kunt rijden.

 

Merk
Bryton
Geschikt voor
CycloCross
MTB
Race
Uitvoering
Navigatie
Cadanssensor
Nee
Navigatie
Ja
Gps
Ja
Kaart Meegeleverd
Nee
Hartslagsensor
Nee
Snelheidssensor
Nee
Touchscreen
Ja
Bryton
8 Items
No reviews
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.