Bianchi Arcadex Carbon Allroad GRX 600 1x11S Disc
  • Aanbieding!
  • -€ 639,00
Bianchi Arcadex Carbon Allroad GRX 600 1x11S Disc

Bianchi Arcadex Carbon Allroad GRX 600 1x11S Disc

YRBX3ISMGY
Laatste items in voorraad
€ 2.299,00 € 2.938,00 -€ 639,00
Inclusief belasting

De Bianchi Arcadex gravelbike combineert perfect een emotionele gemeenschap met de natuur en de opwindende kick van het race-dna van Bianchi. Het levert duidelijke prestaties voor de moderne gravelrijder.

Het gebeeldhouwde frame van carbon is ongelofelijk responsief, dus de Arcadex is klaar om te presteren zodra je power op de pedalen drukt. Of je nu fietst om te verkennen of je overgeeft aan je competitieve geest. Neem off-road capaciteiten, combineer het met de snelheid van de racefiets, dan heb je de Arcadex

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • GY Gold Storm/ Blue Notes Full Glossy
  • GY Gold Storm / Blue Notes Full Glossy
Maat
  • S

Kleur
Blauw
Goud
Merk
Bianchi
Materiaal
Carbon
Type rem
Disc
Model
Arcadex
Soort
Gravel
Groepset
GRX 600
Modeljaar / Seizoen
2022
1 Item
Product toegevoegd aan vergelijking