Fuel EX 8 XT Alpine Blue/Deep Dark Blue NA
  • Aanbieding!
  • -€ 1.300,00
Fuel EX 8 XT Alpine Blue/Deep Dark Blue NA

Fuel EX 8 XT Alpine Blue/Deep Dark Blue NA

5259280
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 2.499,00 € 3.799,00 -€ 1.300,00
Inclusief belasting

De Fuel EX 8 is de ideale full-suspension trailfiets waarmee slopende beklimmingen minder pijnlijk worden, maar waarmee je ook heerlijk kunt scheuren over pittige trails. Hij heeft in onze serie mountainbikes precies de juiste balans tussen prijs en kwaliteit door de uitgekiende combinatie van hoogwaardige onderdelen en een solide maar licht aluminium frame.

 

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Alpine Blue/Deep Dark Blue
Maat
  • XXL (29" wheel)
  • M (29" wheel)
  • S (29" wheel)

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Het past bij jou als...

Je hebt er geen problemen mee om af en toe los te komen van de grond, maar je wilt even goed singletrack-marathons kunnen uitrijden. Je wil een fiets om elke trail te bedwingen en je richt je vooral op de onderdelen.

De techniek die je krijgt

Een aluminium frame, 140 mm FOX Rhythm 34 voorvork en 130 mm achtervering met een extra efficiënte RE:aktiv demper. Een Shimano XT 1x12 aandrijving met een 51-tands klimverzet, krachtige hydraulische schijfremmen met vier remzuigers, Bontrager wielen met snel aangrijpende 54-tands Rapid Drive achternaaf en een Bontrager Line dropper zadelpen.

Het laatste woord

De Fuel EX 8 biedt extra efficiëntie dankzij de nieuwste Shimano-aandrijving met breed bereik en de unieke Trek RE:aktiv achterdemper die zorgt voor een stabiel platform tijdens het trappen, zonder verlies aan soepelheid.

 

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Een breder versnellingsbereik en efficiëntere vering helpen je beklimmingen op die je nooit voor mogelijk had gehouden.

  2. Als je kwaliteit meet in prestaties per euro, dan vind je geen betere deal dan de Fuel EX 8.

  3. Met deze fiets wil je keihard door elke bocht scheuren, over rockgardens denderen en elke afdaling af vliegen.

  4. De seatdropper-afstandsbediening zit als een shifter onder het stuur gemonteerd en biedt aldus een intuïtieve en eenvoudige bediening.

  5. Er zijn nu nog meer framematen beschikbaar en dat betekent een betere zitpositie voor alle rijders. En je krijgt de snelste wielen die passen in jouw frame: XS-frames krijgen 27.5˝ wielen, S-frames kunnen kiezen tussen 27.5˝ of 29˝, en de maten M tot XL krijgen 29˝ wielen.

Kleur
Blauw
Merk
Trek
Materiaal
Aluminium
Maat
L
M
S
XL
XXL
Type rem
Disc
Model
Fuel EX
Soort
Mountainbike
Groepset
Shimano XT,Shimano SLX
Modeljaar/Seizoen
2022
0 Item
601842575864
Product toegevoegd aan vergelijking