Supercaliber 9.7 Lithium Grey/Crimson
Supercaliber 9.7 Lithium Grey/Crimson
  • Aanbieding!
  • -€ 1.350,00
Supercaliber 9.7 Lithium Grey/Crimson
Supercaliber 9.7 Lithium Grey/Crimson

Supercaliber 9.7 Lithium Grey/Crimson

5260680
Laatste items in voorraad
€ 3.849,00 € 5.199,00 -€ 1.350,00
Inclusief belasting

Met de Supercaliber 9.7 hoef je op een wedstrijddag niet langer te kiezen tussen een hardtail of een full suspension. Elk element van deze fiets is ontworpen voor pure snelheid, van de efficiënte IsoStrut demper tot aan de gewichtsbesparende draaipuntloze staande achtervorken die de hobbels op de trail absorberen. De finishing touch is de lichtgewicht afmontage waarmee je de XC-concurrentie verplettert.

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Lithium Grey/Crimson
Maat
  • M
  • XXL

Het past bij jou als...

Je wilt een crosscountry-racebike die optimaal geschikt is voor alle wedstrijdparkoersen. Je zoekt naar een licht frame, de allernieuwste veringstechnologie en raceklare componenten zodat je de snelste ritten van je leven uit je mouw schudt.

De techniek die je krijgt

Een ultralicht full OCLV Mountain Carbon frame met 60 mm veerweg, een 100 mm RockShox Reba RL voorvork en de exclusieve lichtgewicht Trek IsoStrut Fox Performance demper, speciaal ontwikkeld voor de Supercaliber. Verder krijg je een Shimano SLX/XT 1x12 aandrijving en Bontrager Kovee Elite 30 carbon wielen met een snel aangrijpende 108-tands achternaaf.

Het laatste woord

De Supercaliber is ontworpen om crosscountry-wedstrijden - inclusief Worldcup-races - te winnen. Hij snel, capabel, efficiënt en heeft IsoStrut-vering - onze baanbrekende geïntegreerde veringstechnologie.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. De Supercaliber is een Worldcup-waardige bike die snel en gecontroleerd over technisch terrein flitst en bijna net zo licht is als een hardtail.

  2. Onze exclusieve IsoStrut demper biedt instelbare, gedempte vering voor een soepel en efficiënt rijgedrag.

  3. De scharnierloze staande achtervorken besparen gewicht en buigen actief mee bij oneffenheden.

  4. De bredere Kovee Elite 30 wielen ondersteunen de banden beter waardoor je met lagere druk kunt rijden voor meer grip.

  5. Je hoeft je nooit meer af te vragen: ”Wat is er sneller op dit circuit, full suspension of hardtail?”


Kleur
Lithium Grey
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Maat
M
XL
Type rem
Disc
Model
Supercaliber
Soort
MTB
Groepset
Shimano SLX/XT
Modeljaar/Seizoen
2022
1 Item
601842590577
Product toegevoegd aan vergelijking