Bianchi Arcadex GRX810
  • Aanbieding!
  • -€ 785,00
Bianchi Arcadex GRX810

Bianchi Arcadex GRX810

YRBX2IXSGY
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 2.449,00 € 3.234,00 -€ 785,00
Inclusief belasting

De Bianchi Arcadex gravelbike combineert perfect een emotionele gemeenschap met de natuur en de opwindende kick van het race-dna van Bianchi. Het levert duidelijke prestaties voor de moderne gravelrijder.

Het gebeeldhouwde frame van carbon is ongelofelijk responsief, dus de Arcadex is klaar om te presteren zodra je power op de pedalen drukt. Of je nu fietst om te verkennen of je overgeeft aan je competitieve geest. Neem off-road capaciteiten, combineer het met de snelheid van de racefiets, dan heb je de Arcadex

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • GY Gold/Blue
Maat
  • S
  • XS

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Kenmerken Bianchi Arcadex GRX810:

 

- Het frame kan manuele of elektrische aandrijflijnen aandrijven, met een ACR-compatibele headset en een gestroomlijnde verbinding tussen frame en stuurpen dankzij aangepaste balhoofdbuis en spacers. Als resultaat van deze eigenschappen geniet u van een strakke volledig geïntegreerde cockpit.

 

- Het frameontwerp is aerodynamisch geoptimaliseerd voor prestaties, terwijl de ruimte voor 700 × 42 of 650 × 47 banden meer dan voldoende ruimte biedt om elk ruig terrein aan te pakken dat je zou kunnen kiezen.

- Uiteraard vind je oogjes voor spatborden, zodat de Arcadex gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een supersnelle bikepacking-machine.

 

Kleur
Blauw
Goud
Merk
Bianchi
Materiaal
Carbon
Maat
XS
Type rem
Disc
Model
Arcadex
Soort
Gravel
Groepset
GRX810
Modeljaar/Seizoen
2022
0 Item
Product toegevoegd aan vergelijking