Assos Winter Gloves EVO
Assos Winter Gloves EVO
  • Aanbieding!
  • -€ 35,05
Assos Winter Gloves EVO
Assos Winter Gloves EVO

Assos Winter Gloves EVO

Assos Winter Gloves EVO 13.52.538.18 BlackSeries
Niet op voorraad
€ 59,95 € 95,00 -€ 35,05
Inclusief belasting

Een winddichte, waterafstotende en lichtgewicht winterhandschoen, herwerkt met verhoogde isolatie en een handpalmconstructie die ophopingen voorkomt, terwijl het staafgevoel en de vingergevoeligheid behouden blijven.

Een nieuw thermisch, ademend, waterafstotend textiel vervangt de handpalm van microvezels en biedt optimale grip, vingergevoeligheid en stuurgevoel, terwijl de neiging van microvezels om vocht te absorberen wordt geëlimineerd, of het nu gaat om zweet of ijskoud wegdek. Het patroon van de palmvulling komt ook overeen met de vulling van onze zomer- en schouderhandschoenen, waardoor het hele jaar door een uniform gevoel van comfort ontstaat.

 

Door de microfiber palm te vervangen door een nieuw thermisch, ademend, waterdicht textiel wordt de grip, de vingervaardigheid en het stuurgevoel geoptimaliseerd. Tegelijkertijd wordt de neiging van microfiber om vocht te absorberen, zij het zweet of ijskoud opspattend water, vermeden. Het watteringspatroon van de palm komt overeen met de wattering in onze zomerhandschoenen en handschoenen voor het tussenseizoen. Dit creëert een uniform gevoel van comfort het hele jaar door.

 

Een winddicht, waterafstotend en thermisch textiel creëert een barrière tussen winterse omstandigheden en de renner. Een minder extreme versie van het materiaal dat wordt gebruikt in de Ultraz handschoen.

 

De anatomische, stofbeperkende snit voorkomt knelling en volume ter ondersteuning van de lagen en de manuele vaardigheid. Een langere boord voorkomt openingen tussen de handschoenen en de mouwen van het jack.

 

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL


Kenmerken:

 

- Touchscreen Compatibility:

- Telefoongebruik en routenavigatie is mogelijk zonder een handschoen uit te doen.

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
XL
XLG
Geslacht
Heren
Pasvorm
Regular-Fit
Windproof
Ja
Waterproof
Nee
Waterafstotend
Ja
Seizoen
Winter
2220000231374

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking