Q36.5 Summer Unique Glove Women
Q36.5 Summer Unique Glove Women
  • Aanbieding!
  • -€ 21,05
Q36.5 Summer Unique Glove Women
Q36.5 Summer Unique Glove Women

Q36.5 Summer Unique Glove Women

Q36,5 Summer Unique Lady Glove 259W Black
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 38,95 € 60,00 -€ 21,05
Inclusief belasting

Fietsers klagen al jaren over tintelingen, pijn en oververhitting bij het vasthouden van het stuur. Dit soort ongemak leidt tot verminderde focus en prestatie voor de
rijder.

Dus gingen Q36.5 en Elastic Interface® de uitdaging aan. We luisterden naar feedback van atleten, bestudeerden intensief de anatomie en warmtegeneratie van de hand en bedachten daarom een volledig nieuwe oplossing , waarbij we onze vermaarde knowhow toepasten om een ​​andere interface van het lichaam met de fiets te perfectioneren.

Het resultaat is een systeem dat de hand met perfecte schokabsorptie en de temperatuur beschermt beheer : een naadloze palm gebied en geperforeerde stof op de rug van de hand werkt perfect samen voor de beste bescherming .

De EIT Palm respecteert de anatomie van de hand, verbetert de doorbloeding en verlicht de druk van de nervus ulnaris. Het driedimensionale ontwerp is ontwikkeld volgens antropometrische parameters en input van de Universiteit van Padua .

De elasticiteit en de anatomische vorm maken de Palm zeer goed aanpasbaar aan de hand, terwijl het ontbreken van stiksels de grip op het stuur verbetert. Zelfs een stevige grip tijdens het rijden op onregelmatig terrein zal comfortabel zijn dankzij de vulling die de doorbloeding verbetert en zo beschermt tegen tintelingen .

Dankzij de multi-directionele kromming en handmapping-constructie heeft de Palm verschillende ondersteuningszones met geperforeerd schuim met hoge dichtheid om het comfort te maximaliseren .

Het midden van de handpalm is lasergeperforeerd om het ademend vermogen te vergroten . Het vingergebied is ontworpen met een open mesh met bloemenstructuur om het ademend vermogen te vergroten en de warmteproductie te verminderen . Het bovenste deel van de handschoen is gemaakt met een geperforeerde gebreide stof voor betere ventilatie en verbeterde thermoregulatie : draad- en geweven constructie zorgt voor een mechanische push-pull om het zweet af te voeren en werkt perfect als koeler .

Kleur
  • BLACK
Maat
  • S
  • M
  • L


Kenmerken:

 

- MICRO-GEBORSTELD TEXTIEL AAN DE BOVENKANT

Het vingergebied is ontworpen met een open gaas met bloemenstructuur om het ademend vermogen te vergroten en de warmteproductie te verminderen .

 

- PALM-TECHNOLOGIE: 3D NAADLOZE STRUCTUUR

De  EIT Palm  respecteert de anatomie van de hand,  verbetert de doorbloeding  en  verlicht de druk  van de nervus ulnaris.

 

-BODYMAPPING-ONTWERP DAT DE ANATOMIE VAN DE HAND RESPECTEERT.

Dankzij de multi-directionele kromming en  handmapping-constructie heeft de Palm  verschillende ondersteuningszones  met geperforeerd schuim met hoge dichtheid om het comfort te  maximaliseren 

 

- 80 KG / M3 GEPERFOREERD SCHUIM

Het  midden van de handpalm  is  lasergeperforeerd  om het ademend vermogen te vergroten  

 

- GRIP STOF

De  elasticiteit en de anatomische vorm  maken de  Palm zeer aanpasbaar  aan de hand, terwijl het  ontbreken van stiksels de grip  op het stuur verbetert.

 

Zelfs een stevige grip tijdens het rijden op onregelmatig terrein zal comfortabel zijn dankzij de vulling  die de doorbloeding verbetert en zo  beschermt tegen tintelingen .

Kleur
Zwart
Merk
Q36.5
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
Geslacht
Dames
Seizoen
Zomer
0 Items
806891467010

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking