Procaliber 9.6 Satin Marigold/Deep Smoke
  • Aanbieding!
  • -€ 240,00
Procaliber 9.6 Satin Marigold/Deep Smoke

Procaliber 9.6 Satin Marigold/Deep Smoke

5275612
Laatste items in voorraad
€ 1.959,00 € 2.199,00 -€ 240,00
Inclusief belasting

De Procaliber 9.6 is een wedstrijdklare crosscountry-hardtail. Zijn snelle carbon frame heeft een trail-temmende IsoSpeed decoupler, snel rollende 29er wielen en een RockShox Recon Gold RL geveerde voorvork. Met dit pakket vlieg je soepel en snel over wortels en rotsen tijdens de meest veeleisende MTB-ritten.

 

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Satin Marigold/Deep Smoke
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  • ML

Het past bij jou als...

Je bent meer dan een recreatieve singletrack-rijder. Je rijdt grote afstanden, eindigt vooraan bij wedstrijden en je kiest bewust voor de snelheid, efficiëntie en het lage gewicht van een carbon crosscountry-bike met IsoSpeed.

De techniek die je krijgt

Een licht en stijf carbon frame met het unieke voordeel van onze comfortverhogende IsoSpeed, een 100 mm RockShox Recon Gold RL voorvork met een soepele DebonAir luchtdemper en remote lockout, een lichtere Shimano SLX-aandrijving met breed versnellingsbereik en tubeless 29" Bontrager Kovee Comp 23 wielen.

Het laatste woord

Deze fiets kan zich meten met de beste hardtails die er op de markt zijn. Je krijgt IsoSpeed-technologie die de vermoeidheid vermindert en lichtere onderdelen die het stuurgedrag verbeteren. Als je indruk wil maken in de plaatselijke racescene en serieus kilometers wilt maken, dan is de Procaliber 9.6 een uitstekende keuze.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. De verbeterde voorvork beschikt over een remote lockout, een soepelere vering en een demper die je meer controle biedt op de ruige stukken.

  2. De IsoSpeed decoupler en het carbon frame versoepelen het rijgedrag ten opzichte van andere hardtails zodat je lijf niet zoveel klappen krijgt op een hobbelige trail.

  3. De betrouwbare XC-groepset is bestand tegen wedstrijdgebruik, maar voldoet ook ruimschoots tijdens dagelijkse trainingsritten

  4. Je krijgt een Straight Shot onderbuis voor een extra stijf en responsief stuurgedrag zonder extra gewicht, plus een Knock Block balhoofdset die je frame beschermt tegen ronddraaiende sturen en vorkkronen.

  5. Met de remote lockout kun je de voorvork blokkeren zonder je handen van het stuur te halen.

Kleur
Geel
Zwart
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Maat
L
M
S
XL
XXL
Type rem
Disc
Model
ProCaliber
Soort
MTB
Groepset
Shimano SLX
Modeljaar/Seizoen
2023
1 Items
601842765470
Product toegevoegd aan vergelijking