Tacx Flux S Smart T2900S
Tacx Flux S Smart T2900S
Tacx Flux S Smart T2900S
Tacx Flux S Smart T2900S
Tacx Flux S Smart T2900S
Tacx Flux S Smart T2900S

Tacx Flux S Smart T2900S

8714895055169
€ 559,00
Inclusief belasting

De Tacx Flux Smart T2900S is een interactieve trainer met direct drive aansluiting. Deze trainer is geschikt voor fietsen met een lange kooi derailleur. Verder is deze fietstrainer bijzonder compact en dankzij een slimme combinatie van de direct drive en de elektrorem kan deze trainer een maximale stijging simuleren van 10% met een maximum vermogen van 1500 watt. Dankzij de Bluetooth en ANT+ signalen kun je de trainer koppelen aan je smartphone, tablet of PC om zo de weerstand van de trainer aan te passen.

Het bevestigen van een fiets op de Flux is erg eenvoudig dankzij de direct drive. Bij traditionele trainers klik je de trainer via quick release op het achterwiel vast, bij direct drive trainers haal je het wiel eruit en klik je zo direct op de trainer vast. Dankzij deze bevestiging, de snel reagerende Smart-elektronica en het vliegwiel van 7kg worden de kleinste schommelingen in weerstand direct nauwkeurig naar je benen overgebracht. Ook is de trainer dankzij deze combinatie van technieken erg stil.

De fietstrainer is stand-alone te gebruiken en fietst dan in één weerstand. Om het maximale uit de trainer te halen, koppel je deze met een smartphone of tablet via Bluetooth of ANT+ om gebruik te maken van de gratis Tacx app. Via deze app kun je de trainer handmatig een hogere weerstand laten bieden, of dit automatisch laten doen door het fietsen van een film of route. Via het ANT+ signaal kan de trainer ook gekoppeld worden met een PC of laptop via een USB ANT+ dongel, deze wordt niet met de Flux S meegeleverd. Ook via deze PC koppeling kun je de trainer nu automatisch in weerstand laten aanpassen, of handmatig via de juiste software.

Kenmerken Tacx Flux S Smart:

 

  • Te gebruiken in combinatie met lange kooi derailleur

  • Geschikt voor Zwift

  • Interactieve Direct Drive trainer

  • Aansturen en uitlezen via smartphone, tablet of PC

  • Verbinding via Bluetooth en ANT+

  • Ook geschikt voor carbon fietsen

Merk
Tacx
Geschikt voor
SRAM
Shimano
Schijfrem
Ja
Connectiviteit
Interactive trainer
Grensoverdracht
Bluethoot, ANT+, ANT+ FE-C
Maximale weerstand
1500 Watt
Maximale hellingsgraad
10%
TACX
13 Items
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.