Tacx Antares Roltrainer T1000
Tacx Antares Roltrainer T1000

Tacx Antares Roltrainer T1000

T1000
€ 149,95
Inclusief belasting

De Tacx Antares T1000 is een rollenbank waarmee je vrij kunt fietsen en daarmee je coördinatie en techniek verfijnt. Bij een rollenbank fietstrainer wordt de fiets niet vastgezet of bevestigd waardoor je met een hoge concentratie dient te fietsen, hiermee versterk je je gevoel voor evenwicht. 

De Antares is erg eenvoudig in gebruik en dankzij het inschuifbare ontwerp is hij gemakkelijk opbergbaar. Zodra je de rollenbank uitschuift en neerzet, plaats je je fiets en kun je aan de gang. Verder is een rollenbank zoals de Antares een stuk stiller dan traditionele trainers omdat er niets wordt vastgezet of bevestigd. De conische rollen welke worden gebruikt in de Tacx Antares zorgen voor een stabielere, veiligere fietstocht op de rollenbank.

Dankzij het hoge concentratieniveau dat vereist is bij de Antares en het gemakkelijke vervoer, is de trainer een perfecte keuze voor warming up of voor balanstraining. Voor de fanatieke hobbyisten en wedstrijdfietsers is deze trainer dan dus een goede keuze.

Kenmerken Tacx Antares Roltrainer T1000:

 

- Type trainer: rollerbank

- Bediening: handmatig

- Niet te gebruiken met Zwift

Merk
Tacx
Geschikt voor
Campagnolo
SRAM
Shimano
Schijfrem
Ja
Connectiviteit
Geen Interactive trainer
5 Items
8714895032047

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking