Betalen en factuur

In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd betalen.

iDEAL

In onze webwinkel kunt u veilig en vertrouwd betalen met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren. Bij Hopmans Fietsgigant betaalt u geen extra kosten voor het gebruik van iDEAL.

Overboeking

Wilt u om wat voor reden dan ook geen gebruik van de online betaalmogelijkheden in onze webshop, dan kunt u uiteraard ook betalen door het bedrag zelf over maken via een bankoverschrijving. Vergeet niet om bij uw betaling het unieke referentienummer van uw bestelling te vermelden.

Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor onze belgische klanten kunt u in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met Bancontact/Mister Cash, dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar is Bancontact/Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Vanwege de hoge transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van Bancontact/Mister Cash in onze webshop 2% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor de goedkopere betaalvariant Belfius Direct Net, KBC/CBC of betaling via een Overboeking.

KBC/CBC

Als belgische klant kunt u ook veilig en vertrouwd betalen met KBC/CBC. KBC/CBCis, naast Bancontact/Mister Cash en Belfius Direct Net, een populaire manier van betalen in België.

Vanwege de hogere transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van KBC/CBC in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een Overboeking.

Belfius Direct Net

Als belgische klant kunt u ook veilig en vertrouwd betalen met Belfius Direct Net. Belfius Direct Net is, naast Bancontact/Mister Cash, een populaire manier van betalen in België.

Vanwege de hogere transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van Belfius Direct Net in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een Overboeking.

Veelgestelde vragen

Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?