Bezorgen en afhalen

Bestellingen die op voorraad zijn en op werkdagen, uitgezonderd op woensdag en nationale feestdagen, voor 16:00 uur zijn ontvangen en betaald, worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL of klaargelegd in onze winkel in Bergen op Zoom.

Besteld voor 16:00 uur op1e bezorging2e bezorging
MaandagDinsdagWoensdag
DinsdagWoensdagDonderdag
WoensdagVrijdagZaterdag
DonderdagVrijdagZaterdag
VrijdagZaterdagMaandag
ZaterdagDinsdagWoensdag
ZondagDinsdagWoensdag

Bezorgkosten

Wielsets, bijna alle groepsets en sommige aanbiedingen worden binnen Nederland gratis bezorgd.

NederlandBelgië
WielsetsGRATIS€ 10,00
GroepenGRATIS€ 10,00
Overige artikelen€ 7,50€ 10,00

Volg uw bestelling

Per e-mail houden we u op de hoogte over de status van uw bestelling. Zodra uw bestelling is ingepakt en wordt aangeboden bij PostNL, ontvangt u per e-mail een Track en Trace code. Met deze code kunt u op de website van PostNL uw bestelling traceren en bekijken hoe laat de bezorger uw bestelling naar verwachting komt bezorgen.

Niet thuis?

Als u niet thuis bent zullen wij uw bestelling de eerstvolgende dag (behalve op zon- en feestdagen) nog een keer proberen te bezorgen. Bent u dan ook niet thuis? Dan leveren wij het pakket af bij een service- of afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt uw pakket daar dan vanaf de eerstvolgende werkdag afhalen.

Afhalen in de winkel

U kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel. Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom! Ter voorkoming van fraude dient u zich te kunnen legitimeren bij het afhalen van uw bestelling.

Veelgestelde vragen

Doen jullie aan gratis bezorging?