Veelgestelde vragen

Waarom zijn niet alle prijzen in de webshop openbaar?

‹ terug naar veelgestelde vragen

De prijs die we voor sommige van onze producten hanteren, is voor sommige van onze leveranciers té scherp om openbaar in onze webshop te mogen gebruiken. Prijzen en de mogelijkheid om deze online te bestellen zijn wel direct zichtbaar wanneer u bent ingelogd. Hiervoor kunt u eenvoudig een account aanmaken via onze website. Na het aanmaken van een account wordt u direct doorgestuurd naar het product, ziet u de prijs en kunt u desgewenst alsnog direct online bestellen.

Voor het aanmaken van een account vragen wij om uw e-mail adres. Uw e-mail adres wordt uitsluitend gebruikt voor het aanmaken van een account. Uw e-mail adres zal nimmer worden gebruikt voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld het vesturen van commerciële informatie en aanbiedingen.

Uiteraard begrijpen wij dat het vervelend kan zijn om een account aan te maken. Geen probleem. Neem in dat geval gerust contact met ons op voor prijs- en bestelinformatie. We sturen u deze informatie graag per e-mail toe met daarbij de mogelijkheid om alsnog online te bestellen en te betalen. Zonder dat u een account hoeft aan te maken.

Antwoord niet gevonden?

Klik hier om contact met ons op te nemen ›