Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden vervolgens volledig transparant op onze website gepubliceerd.

19 juli 2017

Uitstekend

Danny

19 juli 2017

Top en snel

Geert

19 juli 2017

Online bestellen ging prima en levering was ook Snel. Product was goed verpakt. goed dus.

Pieter

19 juli 2017

De webshop is nog niet zo gelikt en functioneel als van bijvoorbeeld een Futurumshop of Wiggle, maar de prijzen zijn uitstekend. En Hopmans is een naam in de fietswereld. De levering was soepel en erg snel. Aan de ene kant jammer dat je altijd verzendkosten betaalt. Aan de andere kant is dat eigenlijk ook wel reeel.

Walter

19 juli 2017

Jammer dat slechts een deel vh assortiment op de website staat. Gelukkig weet ik omdat ik al vaker in de winkel geweest ben dat dat schijn is. Vullen die website en schrap de verzendkosten bij een minimaal bestedingsbedrag!

Alexander

18 juli 2017

Goede en snelle levering en de Momentsleutel was nog goedkoper ookdan bij de concurrentie

George

17 juli 2017

wat ik besteld had was op tijd, in goede staat. Prima.

Leen Poortvliet

17 juli 2017

Zeer snelle levering hier in Belgie!!!!

Kurt