Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden volledig transparant op onze website gepubliceerd.

17 juni 2018

Snelle levering, correcte communicatie en een zeer scherpe prijs.

John

16 juni 2018

Perfect verlopen!

Xander Van Der Wilk

16 juni 2018

Snelle levering, goede service. Alleen de verzendkosten zijn best hoog.

Herman Burleson

15 juni 2018

Bij een bestelling van boven de €100, mogen de verzend kosten wel vervallen of anders had ik wel een waarde coupon van de verzend kosten verwacht van €7,50,,

Michel

15 juni 2018

snelle levering en goede prijs kwaliteit

Etb

15 juni 2018

Alles snel en corect binnen 24 uur geleverd

Thijs

15 juni 2018

Snelle levering,goede prijs

Edwin Martens

15 juni 2018

alles was perfect in orde

Anne