Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden volledig transparant op onze website gepubliceerd.

17 augustus 2018

Hopmans maakt het waar! Je betaalt verzendkosten, maar die heb je al mee dan terugverdiend na DRIE Continental Binnenbanden ten opzichte van FUTURUMSHOP!

Verder snelle bezorging via POSTNL en met zorg verpakt.

Joop

17 augustus 2018

Vandaag besteld en morgen in huis! Perfect

Gerrit

17 augustus 2018

Prima site om te bestellen. Accuraat en snel geleverd. Prima kwaliteit voor een zeer concurrerende lage prijs..

Hans

16 augustus 2018

Hallo ik heb 4 artikelen besteld en allesis goed bezorgd toppie

Jimspies

16 augustus 2018

Goede prijzen, groot aanbod, snelle verzending en doen niet moeilijk als er iets teruggestuurd moet worden. Ik kom graag nog een keer bij jullie terug!

Tom

16 augustus 2018

Snelle en correcte service

Gert Huygen

15 augustus 2018

Prima shop je zou alleen ook in de vakantie periode moeten kunnen bestellen. Dat er later geleverd wordt is voor mij geen probleem.

Wilfried Vos

15 augustus 2018

Snel en compleet geleverd. Product mag wel van een betere uitleg worden voorzien, maar dat is aan de leverancier. Het kost nu teveel tijd om alle functionaliteiten te vinden en te testen.

John Van Der Van Der Worp