Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden vervolgens volledig transparant op onze website gepubliceerd.

4 november 2017

Opgehaald in de winkel, mooie winkel.

Piet

4 november 2017

Snelle levering, betrouwbaar en bovenal een goede prijs voor Assos kleding!

Wim Schilders

3 november 2017

Zondag besteld, dinsdagavond al in gebruik! Goed verpakt, smelled levering.

Petra

3 november 2017

Woensdagavond vond besteld vrijdag morgen voor de deur.

33Cl

3 november 2017

Wij worden altijd prima geholpen!

Ruth Fokker

2 november 2017

Snelle levering + goed verpakt

Martie

31 oktober 2017

Heel te goed ;perfecte levering op datum ; heel goed ingepakt

Dirk

31 oktober 2017

Ben tevreden over snelle levering via overboeking , na 3 dagen had ik mijn bestelling al , bij andere leveranciers is dat meestal 5 à 7 dagen . Minpunt : de transportkosten zijn dan weer duurder ( voor dit bedrag leveren de andere gratis ) en voor sommige betaalsysteemen moet je ook nog eens bijbetalen .

Algemeen ben ik wel tevreden .

grtjs Felix.

Felix