Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden vervolgens volledig transparant op onze website gepubliceerd.

1 augustus 2017

Op tijd en goed verpakt.

John

1 augustus 2017

Snelle en keurige levering. Geen problemen ondervonden

Kees Verbeij

31 juli 2017

Scherpe prijs, snelle verzending, goed verpakt.

Camiel M.

31 juli 2017

Zeer tevreden, ook daadwerkelijk het juiste gekregen wat ik zocht, scherp geprijsd, zondags besteld (s'maandag gesloten) slaat een dagje over en woensdag ophalen bij dichtstbijzijnde winkel, zodat ze niet aan een gesloten deur komen als je zelf toevallig niet thuis bent..al met al toppie ?? verzonden/ontvangen.

Edwin Van Berkel

30 juli 2017

De levering is binnen de afgesproken termijn geleverd. conform de bevestiging. ik had de levering wel een dag eerder verwacht op het moment van de bestelling.

Spullen waren conform verwachting en goed verpakt.

Jules Retera

30 juli 2017

Shimano wielen werden na aankoop 2,5 geleden gewoon omgeruild vanwege vernis laag die afgeblot was. Top service en regeling via jullie ....

Ik ben heel erg tevreden hierover en ook over de opvolging en snelle levering ( 1dag ) .

Erik Pidlisni

29 juli 2017

Too levering en Top Etap Upgrade

Stefan

29 juli 2017

Op de website was het artikel die ik wilde bestellen aangeven als op voorraad. Na bestelling blijkt dat niet zo te zijn. Toch keurig afgehandeld met mail en telefoontje. Binnen 2 weken was het artikel afgeleverd. Het is wel aan te bevelen om de website zo actueel mogelijk te houden wat voorraad betreft.

Nka