Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden volledig transparant op onze website gepubliceerd.

19 april 2019

Goede service

Dauwe Ronald

19 april 2019

Goed geholpen.

Scherpe prijzen.

Snelle levering.

Jammer van de verzendkosten.

Egbert

19 april 2019

Prima geregeld

Michel

19 april 2019

goede site, snel geleverd

Mk

19 april 2019

Word goed op de hoogte gehouden van de bezorging de bestelde spullen zijn zeer zorgvuldig verpakt. ik vind de winkel Hopmans top ik ging er vroeger al heen 38 jaar geleden kwam ik regelmatig met een ploeg mannen uit Volendam winkelen bij Hopmans we kochten tassen vol met spullen voor een leuke prijs!! Was een gezellige en leuke tijd.

Theo Van Der Moolen

19 april 2019

Supercontent! Vlotte levering!

Deleu Ann

19 april 2019

Prima prijs, duidelijke informatie over levering en bezorging!

Jos Metzelaar

17 april 2019

2 buitenbanden besteld voor mijn race-fiets ... volgende dag al in huis. Prima op de hoogte gehouden over het verloop van de reis van mijn banden. Mijn ervaring is top!!!

Willem Rube