Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden volledig transparant op onze website gepubliceerd.

17 oktober 2018

Snelle levering en.......de beste prijs

Meeuwenoord

17 oktober 2018

Zeer correcte communicatie en levering! Aanrader!

Kle

16 oktober 2018

Prima advies

Snelle levering

Wim Jansen

16 oktober 2018

Snelle levering, alleen jammer dat ook voor een cadeaubon de verzendkosten €7,50 zijn. Terwijl dit ook gewoon brievenbuspost kan zijn.

Karina

15 oktober 2018

Super snel geleverd.

Ingrid

15 oktober 2018

Heel tevreden, snelle levering, prima verpakt

Mark

13 oktober 2018

Zondagavond besteld en dinsdag namiddag thuis geleverd; terugbetaling op een artikel met een actieprijs die niet op de site van de winkel was aangewezen! Vlugheid en eerlijkheid!

Christian Vanden Buverie

13 oktober 2018

Zoals altijd correct, snel, scherpe prijs en super service

Luc