Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden volledig transparant op onze website gepubliceerd.

24 maart 2019

Prima service bij het verkrijgen van een helm in een maat die niet op voorraad was

Ww

24 maart 2019

Goede prijs, netjes geleverd! Broek zit heerlijk!

Arjen

24 maart 2019

Snelle service!

Herman

23 maart 2019

Snelle bezorging!

Michiel

23 maart 2019

Uitstekende service. Voor de aankoop meerdere malen contact gehad via email en telefoon, erg vriendelijk en deskundig geholpen. Gevraagd of wielset voor zekerheid met extra vulring verzonden kon worden, deze zat er netjes bij en bleek ook nodig. Erg tevreden over de service van Hopmans, en de zeer scherpe prijzen. Bestel hier zeker vaker! Dank Hopmans 🙂

Lennart

23 maart 2019

je suis très satisfait ,prix super intéressant et commande recu rapidement !

Pinna

23 maart 2019

Keurig op tijd geleverd

Peter

22 maart 2019

Heel tevreden, zondag besteld, dinsdag in huis (als ik thuis geweest was). Netjes verpakt en goede prijs!

Eric Meershoek