Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden volledig transparant op onze website gepubliceerd.

19 januari 2019

Mooi assortiment, snelle levering, gunstige prijzen

Geert Overweg

19 januari 2019

Prima levering

Pietersma

18 januari 2019

Prima service!

Jeremy S.

18 januari 2019

Ik had te kleine schoenen besteld en ben dan naar de winkel gereden. Daar hebben ze me direct en vriendelijk geholpen de juiste maat te vinden. Top-service!

Rudi Van Der Donck

18 januari 2019

Snel en goedkoop

Andre

18 januari 2019

snelle levering

Paul

18 januari 2019

Super snelle levering!

Sam Vda

18 januari 2019

Zeer correcte en snelle levering.

Ronnie Verbist