Lid van WebwinkelKeur

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur, een keurmerk voor vertrouwd online kopen. WebwinkelKeur controleert niet alleen of wij voldoen aan de wetgeving, maar ook of belangrijke informatie duidelijke wordt vermeldt in onze webshop.

Is een webwinkel aangesloten bij WebwinkelKeur? Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop die een veilige betaalomgeving biedt, heeft ingestemd met de gedragscode van het keurmerk en waar eventuele klachten serieus, correct en snel worden afgehandeld.

Uw mening helpt anderen

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, ontvangt u enkele dagen later van WebwinkelKeur per e-mail een uitnodiging om uw ervaring met onze dienstverlening te beoordelen. Alle beoordelingen, zowel positief als negatief, worden volledig transparant op onze website gepubliceerd.

17 januari 2019

Goed

Mark Vunckx

17 januari 2019

Mooie aanbieding van de Castelli Free Aero race bibshort. Snelle levering (een dag later dan geplanned maar dat lag aan Postnl en niet aan Hopmans). Ik koop regelmatig online fietsspullen en hou vanaf nu ook de Hopmans site in de gaten!

Tom Schoute

16 januari 2019

Breed assortiment, snelle en correcte levering

Eric

16 januari 2019

Duurde 3 dagen voordat pakje werd afgeleverd

PTT post stond steeds aan verkeerde adres...

Joell

16 januari 2019

Snelle reacties op mail en wijzigingen doorvoeren op een bestelling was geen probleem. Uitstekende service.

Tiemco Bolt

16 januari 2019

De MTB winterschoenen die ik kocht waren merkelijk goedkoper dan op de andere sites, ook na het bijtellen van de extra kosten, dus dat is een dikke plus. Anderzijds is het wel een beetje zoals met Ryanair: zelfs voor een product van 180 euro zijn leverkosten apart te betalen en relatief duur (10 euro), betalingsmogelijkheden zijn beperkt en zelfs voor een on-line betaling met bankaart worden er kosten aangerekend. Enige kosteloze manier is via overschrijving. Verzending verliep vlot maar nam wel enkele dagen meer dan bij de meeste concurenten die "next day delivery" aanbieden.

Jef

15 januari 2019

Snelle levering in belgie

Guy

15 januari 2019

Met een overschrijving duurt het wel 3 dagen langer. Eens overgeschreven vlugge levering.

Robbens