Giro Merit Spherical
Giro Merit Spherical
Giro Merit Spherical
Giro Merit Spherical
Giro Merit Spherical
Giro Merit Spherical
Giro Merit Spherical
Giro Merit Spherical

Giro Merit Spherical

Giro Merit Spherical Matt Black/Gloss Black
Laatste items in voorraad
€ 220,00
Inclusief belasting

De Merit Spherical is de ideale keuze voor snel, vloeiend trailrijden en hard trappen. Met Spherical Technology biedt het uitgebreidere prestaties en bescherming met de combinatie van een Mips®-hersenbeschermingssysteem om de roterende impactenergie om te leiden. Bovendien helpen afzonderlijke binnen- en buitenvoeringen met Progressive Layering om schokken op hoge en lage snelheid te beheersen. Enorme ventilatieopeningen in de windtunnel worden gecombineerd met kanalen in de EPS-schuimvoering, waardoor een verbazingwekkende luchtstroom door de helm wordt gecreëerd om de warmte af te voeren, zelfs bij lange, hete beklimmingen. Pasvorm en stabiliteitsaanpassingen zijn snel en gemakkelijk met het Roc Loc® Trail Air fit-systeem, en pluche Ionic+ vulling zorgt voor uitzonderlijke zweetabsorptie en bestrijdt geur met permanente antimicrobiële prestaties.

Kleur
  • Mat Black/Gloss Black
Maat
  • S
  • M
  • L

Kenmerken:

 

- Wind Tunnel Vents

Giro helmen zijn ontworpen met ons gepatenteerde wind-tunnel ventilatiesysteem. Dit uitgebreide ontwerp combineert actieve ventilatieopeningen in de helmschaal met uitlaatkanalen in de helm die koele, frisse lucht over en rond je hoofd stuwen terwijl warme, muffe lucht naar buite wordt geperst.

 

- Spherical Technology

Het Ball And Socket-ontwerp van spherical technology , aangedreven door MIPS , helpt de impactkrachten weg te leiden van de hersenen door de buitenste voering rond de binnenvoering te laten draaien tijdens een crash. Het elimineert ook contact met hard plastic of glijvlakken van de huid.

 

- Progressive Layering

Er worden 2 verschillende matrialen gebruikt om de impactenergie te beheren : 1 laag is EPS , dat zeer geschikt voor crashes op hoge snelheid . De andere is een EPP- Schuim met een lage dichtheidmet rebound-eigenschappen die de meer gebruikelijke impacts bij lage snelheid aanpakken.

 

- Hardshell With in-mold Hardbody Lower Wrap

De tweedelige schaal combineert een stevige buitenste harde schaal met een onderschaal van polycarbonaatde permanent aan de voering is vastgemaakt voor duurzaamheid zonder overgewicht.

Kleur
Zwart
Merk
Giro
Maat
L
M
S
Mips
Spherical
Code
Euro30.05
3 Items
768686475047
Product toegevoegd aan vergelijking