Trek X-Caliber 7
Trek X-Caliber 7
Trek X-Caliber 7
Trek X-Caliber 7

Trek X-Caliber 7

584818
Niet op voorraad
€ 799,00
Inclusief belasting

De hierboven genoemde prijs is de adviesprijs, NIET de scherpe Hopmansprijs!

Zie beneden voor info*

 

De X-Caliber 7 is het ideale basismodel voor snelle crosscountry-ritten en wedstrijden. Het is een veelzijdige mountainbike met hoogwaardige techniek op de belangrijkste plekken, zoals een lichtgewicht en duurzaam lichtmetalen frame, RockShox geveerde voorvork, Shimano aandrijving en hydraulische schijfremmen. 

Kleur
  • Matte Slate
Maat
  • XL
  • ML


Kenmerken X-Caliber 7

 

  • Dit is je budgetvriendelijke opstap naar de wereld van crosscountry-rijden en -racen. Het is een mountainbike die met je mee kan groeien naarmate je stuurmanskunsten toenemen.

  • De fraaie interne kabelgeleiding zorgt voor een strak uiterlijk en beschermt je kabels. Bovendien kun je op eenvoudige wijze upgraden naar een dropper zadelpen voor nog meer mogelijkheden.

  • Smart Wheel Sizing betekent dat je de snelste wielen krijgt die passen in het frame (29”-wielen op de grote framematen, 27.5”-wielen op kleinere frames)

  • De RockShox Air voorvork heeft een verstelbare rebound die op het gewicht van de rijder kan worden afgestemd. Bovendien is de kwaliteit van deze vork vele malen hoger dan wat je gebruikelijk aantreft op een MTB in deze prijsklasse.

 

* De hier getoonde prijzen zijn de adviesprijzen welke we van Trek dienen te hanteren op onze website. Uiteraard leveren wij onze fietsen altijd tegen de scherpst mogelijke prijs, welke dus ruim onder de hier vermelde prijzen ligt. Deze prijzen mogen we helaas niet via de email of op onze website publiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. De korting is afhankelijk van het type fiets, maar reken erop dat u altijd het goedkoopst uit bent bij Hopmans! Dit is ook de reden dat wij onze fietsen enkel in onze winkel te Bergen op Zoom afleveren, en niet verzenden. We willen óók met onze scherpe prijzen de fiets wel goed afleveren, en dat kan enkel in onze megastore in Bergen op Zoom. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
Grijs
Merk
Trek
Materiaal
Aluminium
Maat
L
ML
XL
Type rem
Schijfrem
Model
X-Caliber
Soort
MTB
Groepset
Shimano Alivio
Modeljaar/Seizoen
2020
601842112250
Product toegevoegd aan vergelijking