Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS
  • Aanbieding!
  • -€ 100,00
Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS
Lazer Jackal MIPS

Lazer Jackal MIPS

BLC2217889176
Laatste items in voorraad
€ 89,95 € 189,95 -€ 100,00
Inclusief belasting

De Jackal is een helm voor de optimistische fietser. Val die trail aan, scheur door die bocht, waag die sprong… hij beschermt je. Deze comfortabele, veilige en koele helm heeft alles wat je nodig hebt tijdens je MTB-avonturen.

Kleur
  • Matte Dark Grey
Maat
  • S
  • M
  • L

Kenmerken:

 

Exclusief Goggle

 

Lazer Advanced Turnfit® System:

Met het ATS kun je de pasvorm van je helm eenvoudig aanpassen met behulp van de draaiknop achterop de helm. Het ATS voorkomt eventuele hotspots of drukpunten door de aanpassing uit te voeren rond de gehele omtrek van het hoofd. Dit systeem wordt gebruikt op weghelmen waarbij de aerodynamica centraal staat en op MTB- en e-bikehelmen om een veiligere pasvorm te bieden.

Verstelbare hoofdmand:

De verstelbare hoofdmand maakt het mogelijk de achterzijde van het retentiesysteem omhoog of omlaag te verstellen. Hierdoor kan het verticale formaat van de helm worden veranderd afhankelijk van de comfortvoorkeuren van de fietser.

 

Inlaat- en uitlaatventilatie:

Deze ventilatie vindt plaats door inlaatopeningen die via ventilatiekanalen in de helm zijn verbonden met specifieke uitlaatopeningen. Dit zorgt voor een specifieke luchtstroming die een maximale koelefficiëntie heeft.

 

Brilbandgrip:

De helm is voorzien van een gripstuk met een ruw oppervlak om de band van je stofbril op zijn plaats te houden. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over een verschuivende brilband.

 

Brilvriendelijke uitsparingen:

Kleine uitsparingen in de helmschaal boven de oren zorgen voor een open ontwerp en maken het mogelijk om elk soort bril te dragen zonder dat dit de pasvorm van de helm verandert.

 

Onderschaal:

De polycarbonaat afwerking van de onderschaal ziet er mooi uit en beschermt het helmschuim tegen cosmetische beschadigingen.

 

Ultralichte magnetische gesp:

De ultralichte magnetische gesp is snel te sluiten en eenvoudig te gebruiken met handschoenen.

MIPS:

MIPS is een hersenbeschermingssysteem (BPS) - ontwikkeld om helmen extra bescherming te geven. Bij bepaalde soorten impact kan het MIPS BPS de schadelijke krachten verminderen die aan de hersenen worden doorgegeven. MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System (multidirectioneel impactbeschermingssysteem).

Kleur
Grijs
Merk
Lazer
Maat
L
Mips
Ja
1 Items
5420078893932

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking