Bryton Aero 60 Fietscomputer

Bryton Aero 60 Fietscomputer

4718251592637
Niet op voorraad
€ 169,95
Inclusief belasting

De Aero 60 is Bryton's eerste aerodynamische GPS fietscomputer voor wegfietsen. Met een nauwkeurig ontworpen kuilvormig ontwerp rond de achterkant en de splinternieuwe Aero-beugel ontwikkeld als geïntegreerd systeem om de luchtweerstand te verminderen, biedt de Aero 60 niet alleen krachtige opties maar is hij ook gemaakt om zeer aerodynamisch te zijn zodat u zo snel als de wind kunt rijden. De Aero 60 bevat tevens voorgeïnstalleerde OpenStreetMap en volledige ondersteuning voor GNSS, zodat u geplande trips met een nauwkeurige positionering kunt rijden.

Aerodynamisch design

Nauwkeurig ontworpen kuilvormig ontwerp gewikkeld rond de achterkant van de Aero 60 plus de splinternieuwe Aero-beugel ontwikkeld als geïntegreerd systeem om de luchtweerstand te verminderen.

 

Groter scherm, een beter zicht

Ontworpen voor een betere kijkervaring is de Aero 60 gebouwd met een scherp zwart-wit 2,3 inch scherm zodat het aflezen gemakkelijker dan ooit is. Het kan tot 10 gegevens per pagina voor u bevatten voor een beter begrip van uw real-time prestaties.

 

Follow Track met OSM

Berijd nieuwe avontueren met de Follow Track functie! Voorzien van OpenStreetMap (OSM) kunt u met de Aero 60 direct bepalen waar u bent en in welke richting u moet rijden, wat een handige en intuitieve gebruikerservaring biedt voor wegfietsen. Tracks gemaakt door de Bryton App bieden een nauwkeurige routebeschrijving zoals info voor afstanden en de juiste richting voor elke bocht, zodat u soepeler en met meer plezier rijdt.

 

Ondersteuning voor ESS

De Aero 60 ondersteunt nu elektronische schakelsystemen zoals Shimano’s Di2, SRAM’s eTap en Campagnolo’s EPS. In plaats van de crankset en cassette te controleren kunt u alle versnellingsgegevens zoals overbrengingsverhouding, overbrengingscombo en zelfs het batterijniveau van de ESS direct op de Aero 60 ophalen

 

Ondersteuning voorANT+/BLE-sensoren

Richt op uw beste gemak. Zowel ANT+ als BLE-sensoren werken na eenvoudig koppelen perfect samen met de Aero 60.

 

Absolute precisie

De eerste GPS fietscomputer van Bryton met volledige ondersteuning voor GNSS omvat de satellietsystemen GPS, Glonass (Rusland), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan) wat een veel betrouwbaarder satellietdekking oplevert in elke situatie, met name bij de aanwezigheid van gebouwen of bomen, of zelfs tijdens mountain biking met sneller opstarten.

 

Ondersteunt ruim78 functies

De Aero 60 levert u veel gegevens om de prestaties van uw rit volledig te begrijpen. Hij bevat ruim 78 functies waaronder tijd, snelheid, afstand, calorieën, cadens, hoogte, energie, HR en Di2.

 

De batterij gaat 32 uur mee

Als u graag lange afstanden op wegen fietst, zal de Aero 60 zeker aan uw behoeften voldoen. Hij biedt tot 32 uur aan batterijduur en u kunt tijdens de registratie opladen met een power bank

TrainingPeaks Workout

Om de training gemakkelijker dan ooit te maken, ondersteunt de Aero 60 workout plannen van TrainingPeaks®. U kunt uw workouts in TrainingPeaks® plannen en ze exporteren naar de Rider 450 via de Bryton App.

 

Slimme berichten

U hoeft zich nooit zorgen te maken over het missen van een belangrijk telefoongesprek, e-mail of SMS tijdens workouts. De Aero 60 meldt u wanneer u een telefoonoproep, een e-mail of een SMS ontvangt nadat u hem via BLE met uw smartphone hebt gekoppeld.

 

Instelbare gegevens-weergave via de app

Maak uw gegevensweergave op maat met de Bryton App! Na het koppelen met de Bryton-app kunt u de velden/pagina's met gegevens op maat maken gebaseerd op uw trainingsdoelen via BLE op uw telefoon. Dat werkt supergemakkelijk.

Merk
Bryton
Geschikt voor
Race
Uitvoering
Fietscomputer
Navigatie
Cadanssensor
Nee
Navigatie
Ja
Gps
Ja
Kaart Meegeleverd
Ja
Hartslagsensor
Nee
Snelheidssensor
Nee
Touchscreen
Ja
Bryton
No reviews
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.