Q36.5 Bibshort Dottore Long
Q36.5 Bibshort Dottore Long
  • Aanbieding!
  • -€ 90,05
Q36.5 Bibshort Dottore Long
Q36.5 Bibshort Dottore Long

Q36.5 Bibshort Dottore Long

Q36.5 Bibshort Dottore Long 007XLONG
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 169,95 € 260,00 -€ 90,05
Inclusief belasting

Introductie van de nieuwe Dottore X Long Leg . Deze beenlengte is 2 cm langer dan onze traditionele bibshort en de bandjes zijn 1,5 cm langer .

Onze legendarische Salopette Dottore is naar een nieuwe dimensie getild. We introduceren een extreme visie van onze koersbroek Salopette Dottore, een verbeterde versie van de King of our Collection: lichter, beter ademend, robuuster.

Kleur
  • BLACK
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL


Kenmerken:

- nieuwe, unieke stof

- nieuw, uniek patroon

- nieuwe riemen

Unieke stof : een nieuwe, gepatenteerde stof met hoge dichtheid die 15% lichter is dan onze klassieke Dottore-bretelbroek met behoud van de volgende originele kenmerken:

- ruwe snit en een oppervlakteafwerking die grip geeft zonder het gebruik van siliconen;

- verschillend niveau van geleidelijke compressie die de bloedstroom stimuleert;

- echt zilverdraad ingebracht in de inslag van de stof biedt niet alleen antibacteriële en geleidbaarheid voordelen, maar de draad beschermt ook spieren tegen elektromagnetische smog;

- extreem effectieve DWR-behandeling (Durable Water Resistant) die ruiters in lichte regenomstandigheden beschermt en een supersnelle droogtijd garandeert.

Nieuw, uniek patroon: een nieuwe, ergogene patroonuitsnijding gebaseerd op het principe van het gebruik van minimale naden en strategisch geplaatste panelen voor extra ondersteuning van de pedaalslag, vermindering van spiervermoeidheid en een toename van proprioceptie.

C-Interface: Introductie van een nieuw eigen patroon voor het kruisgebied, gericht op het verbeteren van de interface tussen zadel en zeem. Het herontwerpen van de constructie van het kruisgebied werd mogelijk gemaakt door onze innovatieve patroonuitsnijding die de centrale naden elimineert die normaal gesproken druk en ongemak veroorzaken op het zadel. Het is gemaakt met de toevoeging van een Dyneema®-paneel dat de duurzaamheid en thermoregulatie verbetert dankzij de geleidende eigenschappen van de polyethyleenvezels.

Het nieuwe patroon bootst het contactoppervlak van het zadel na en is gemaakt met een voorgevormde stof die zich natuurlijk aanpast aan de verschillende typologie van zadels.

De zeem: Fusion-technologie voor onze zeemvulling zorgt ervoor dat onze zeem zowel kan worden genaaid als thermisch gevormd om een ​​enkele inzet te creëren. Strategisch geplaatst ademend schuim met hoge dichtheid is ontworpen om wrijvingspunten te elimineren die zijn vastgesteld door middel van ergonomische onderzoeken gericht op de contactgebieden op zadels.

Antistress-snede: een gepatenteerde snit voor het genitale gebied zorgt voor meer bewegingsvrijheid en meer comfort in de bekkenzone.

De bandjes: Een nieuwe, minimale buisvormige bandconstructie maakt dit de meest ademende bandjes met een snelle droogtijd en een verhoogd comfortgevoel dankzij de kleermakers-omgekeerde buisvormige constructie die de naden aan de binnenkant verbergt, zodat ze nooit in contact komen met je huid.

Kleur
Zwart
Merk
Q36.5
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XXL
Geslacht
Heren
Pasvorm
Race-Fit
Uitvoering
Met Bretels
Zeem
Met Zeem
Seizoen
Zomer
0 Item
806891151568

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking