Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA
Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA
Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA
Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA
  • Aanbieding!
  • -€ 70,05
Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA
Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA
Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA
Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA

Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA

Assos Equipe RS Bibshort S9 TARGA 11.10.239.10 Bla
€ 159,95 € 230,00 -€ 70,05
Inclusief belasting

Assos populaire WorldTour koersbroek voor wedstrijdrenners, intensieve training, en wielrenners die waarderen hoe zorgvuldig ontwerp en verfijnde uitrusting atleten kunnen helpen betere prestaties te leveren.

De “TARGA”-classificatie duidt op een fundamenteel herontwerp van het EQUIPE RS S9-platform. In het herontwerpproces zijn de prestaties en het comfort verbeterd, en onnodig volume en gewicht verwijderd. De droogtijd is verkort, waardoor transpiratie niet halverwege de rit mee gaat wegen doordat de stof het absorbeert. Tevens is een paneel van Ossidia-materiaal over de onderbuik toegevoegd. De integratie van stretch helpt bij agressieve fietshoudingen en rekt tijdens de diepe ademhaling bij zware inspanningen. Het verlicht de druk voor langere fietsers die van een aerodynamische tweede-huid-pasvorm houden.

De EQUIPE RS S9 TARGA, het populaire model van Assos, is gemaakt voor wedstrijden en intensieve trainingen.

Kleur
  • BLACK
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Kenmerken:

 

Textiel

Type.441 is een licht compressief, zijdezacht materiaal dat nog meer schuurbestendig aanvoelt dan het materiaal van uw specifieke koersbroek, omdat het dat ook is. Hij biedt actieve afkoeling en beschermt actief tegen UV-stralen en geurtjes. Ossidia is een materiaal met hoge rekbaarheid dat het ademend vermogen verbetert en tegelijkertijd de druk op gevoelige zones strategisch verlicht.

Constuctie

De AEPD racingFit is gemaakt voor bibshorts met standaard beenlengte. Elk stofpaneel, elke band en elk stiksel is ontworpen voor stabiliteit, comfort en prestaties als een tweede huid. ASSOS shorts zijn legendarisch dankzij dit pasvormontwerp.

- A-Lock Engineering:

 

Assos rollBar-bretels, aangepaste ergoBox en Butterfly-paneel uit één stuk bundelen hun krachten wanneer uw gewicht in het zadel wordt verplaatst. Dit zorgt voor wrijvingsloos comfort en stabiliteit tijdens zeer krachtige inspanningen.

 

- CarbonXbib:

 

Een A-frame hangend ontwerp beperkt de verticale rek aan de achterkant en biedt een betrouwbare pasvorm die de zeem stabiliseert en het A-Lock systeem verankert. Het tweezijdige koolstofmateriaal verkort de droogtijd ten opzichte van de vroegere, enkelzijdige toepassingen.

 

- Superlight Leg Grippers:

 

Een 6 cm brede band van elastaan, zonder toegevoegde siliconen, zorgt voor een zachte en ultralichte houvast.

 

- S9 Sundeck INSERT 

Het vernieuwde en lichtere inzetstuk met geminimaliseerde voetafdruk is verder verfijnd om de koeling te vergroten. De geurbestendige bovenlaag van microvezel keert terug in de 3D basalt uitvoering, een eerbetoon aan de lavasteen die ons kracht, stabiliteit en moed geeft.

 

- Shock-Absorb Damping System Mono 9: 

 

Compressief schuimmateriaal in een 9 mm raceplatform met 3D Waffle inzetstukken om gewicht te besparen en de luchtstroom te vergroten. Thermische vormgeving vermindert randen en irritatie.

 

- goldenGate: 

 

Het stikpatroon verankert de voor- en achterkant, maar laat het inzetstuk zweven, waardoor de zeem met uw lichaam kan meebewegen in plaats van ertegenaan.

 

- Sundeck Superlight: 

 

Een paneel van zachte, op comfort gerichte stof aan de voorkant van het inzetstuk vergroot de luchtstroom en neemt de druk weg op de meest gevoelige gebieden, waardoor de broek zijn agressieve pasvorm krijgt.

 

- whirlKrater: 

 

Vergelijkbaar met kraterCooler, maar met perforaties die strategisch over het inzetstuk en zelfs in de schuimlagen zelf zijn verspreid, waardoor er een wervelwind van verkoelende luchtstroom ontstaat.

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XLG
Geslacht
Heren
Pasvorm
Race-Fit
Uitvoering
Met Bretels
Zeem
Met Zeem
Seizoen
Zomer
4 Items
2220000216944

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking