Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket
Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket
Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket
Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket
  • Aanbieding!
  • -€ 100,05
Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket
Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket
Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket
Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket

Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket

Assos Equipe RS Spring/Fall Jacket 11.30.361.18
Laatste items in voorraad
€ 199,95 € 300,00 -€ 100,05
Inclusief belasting

Voor koudere races in de herfst en lente, wanneer een combinatie van thermische SS-jersey, armwarmers en vest het niet snijdt, hebben we een warmere optie ontwikkeld: de geheel nieuwe EQUIPE RS Spring Fall-jas. En hoewel het er hetzelfde uitziet als onze Spring Fall Aero SS Jersey, is het een heel ander dier.1

Met onze dubbellaagse twinDeck-constructie - gemaakt van onze Push Pull-buitenkant en meer isolerende ruit aan de binnenkant, houdt de jas de kou buiten en creëert hij een zak isolerende lucht tussen de lagen, terwijl hij toch uitzonderlijk ademend blijft. Het eerste dat opvalt zijn twee 'kleppen' aan de voorkant van de schouders. Deze exclusieve functie van ASSOS werkt als een set ventilatieopeningen die lucht van buiten naar binnen zuigt en deze tussen de twee lagen stof van de trui injecteert. De grondgedachte hierachter is dat wanneer we op de limiet rijden, een verstopt profiel behouden en toch een vleugje lichaamskoeling nodig hebben, het uitpakken niet altijd de beste optie is. Dit ontwerp lost dat probleem van oververhitting op, wat resulteert in een gereguleerde lichaamstemperatuur, zonder in te boeten aan aerodynamica.

De mouwen zijn gemaakt van ons SONIC-textiel, een zeer elastische geribbelde stof die zich naar de armen vormt en zorgt voor lichte isolatie met zijn geborstelde constructie. De manchetten zijn afgewerkt met een ruw gesneden ontwerp, dat naadloos past bij handschoenen en een slank, aerodynamisch profiel behoudt. Onze kleurgecodeerde Triple Ramp-zakken, metalen camlock-ritssluiting en ultralichte geribbelde achterzoom maken het stuk compleet.

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • XXL/XLG

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Push Pull : De belangrijkste stof is ons door ASSOS ontwikkelde Push Pull warp-knit textiel met hoge UV-bescherming (UPF 50+). Zeer ademend, dit fijngebreide breisel met bi-stretch is sneldrogend en zeer comfortabel.

Ruit : Huidgerichte polypropyleen badstof met gladde jacquard, dit textiel heeft een 3D-diamantnetconstructie om de luchtstroom te bevorderen, vocht af te voeren en een extra isolatielaag toe te voegen.

twinDeck : dubbellaagse stofconstructie verbetert de isolatie met een combinatie van Push Pull en Rhombus-textiel. Werkzaam op het voorpaneel en de bovenrug.

SONIC-SN : De mouwen zijn gemaakt van deze zeer elastische geribbelde stof, die een tweede huid pasvorm creëert en een geborsteld micro-geschuurd gezicht heeft voor extra thermische bescherming.

Diffusor: Een ASSOS-exclusieve naaiconstructie die dubbele "kleppen" creëert op de voorkant van de schouders, die koele lucht aanzuigt voor extra ventilatie.

Double-Slider Zipper : Omgekeerd camlock-ontwerp, metalen constructie, met stabilisatielip bovenaan om bediening met één hand te vergemakkelijken.

Triple Ramp Pockets : Ons opslagontwerp met drie met textiel beklede zakken die optimaal zijn geplaatst voor gemakkelijke toegang; kleurgecodeerd en voorzien van een microgeperforeerde hechtband voor zichtbaarheid.

Raw-cut manchetten : Manchetten zijn raw-cut - met siliconenbehandeling - waardoor een soepel, aerodynamisch ontwerp ontstaat dat naadloos integreert met handschoenen en extra lagen.

Geribbelde achterzoom : een brede, geribbelde elastische zoom zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm.

aeroFit: Onze meest perfecte, op snelheid gerichte pasvorm die strakker en compressiever is dan onze raceFit. Kan uit de rijpositie beperkend aanvoelen, maar voelt aan als een tweede huid tijdens het rijden.

Samenstelling : 50% PA 19% PP 16% EA 15% PL

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
XL
XLG
Geslacht
Heren
Pasvorm
Race-Fit
Seizoen
Voor/Najaar
2 Items
2220000163989

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking