Assos Dyora RS Jersey
Assos Dyora RS Jersey
Assos Dyora RS Jersey
Assos Dyora RS Jersey
  • Aanbieding!
  • -€ 80,05
Assos Dyora RS Jersey
Assos Dyora RS Jersey
Assos Dyora RS Jersey
Assos Dyora RS Jersey

Assos Dyora RS Jersey

Assos Dyora RS Summer SS Jersey BlackSeries 12.20.
Niet op voorraad
€ 89,95 € 170,00 -€ 80,05
Inclusief belasting

Het raceplatform voor vrouwelijke atleten. Dit is DYORA, een prestatiejersey ontworpen met de textielinnovaties en comfortgedreven details die een integraal onderdeel zijn van ASSOS, nu voorzien van een vrouwenspecifieke aerodynamische pasvorm voor racen en trainen.

Het voorpaneel is gemaakt van een zeer elastische 3D-gebreide stof die is ontwikkeld met het oog op ademend vermogen en vochtafvoer. Aan de achterkant hebben we ons Stabilizer-textiel verwerkt, dat voorkomt dat je zakken doorhangen dankzij het beperkte verticale rekbare ontwerp. De agressieve, op snelheid gerichte rijders hebben ook onze materiaalkeuze voor de mouwen en zakken geïnformeerd, die zo zacht en flexibel mogelijk moesten zijn. Ons boterzachte Push Pull-textiel was slechts het ticket, dat een hoge UV-bescherming (UPF 50+) en sneldrogende eigenschappen biedt.

Qua pasvorm is de DYORA gesneden om te bewegen als een tweede huid, waarbij je lichaam in de rijpositie wordt gespiegeld voor het snelst mogelijke profiel. Afwerkingsdetails zijn onder meer de gelijmde camlock-ritssluiting, getapete taille en onafgewerkte mouwen. Aan de achterkant hebben we onze Triple Ramp Pockets toegevoegd om je lading op te sluiten, samen met een lichte elastische zoom om de trui stevig op zijn plaats te houden.

 

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL


Kenmerken:

 

- miniCheck Tex :

Open 3D-gebreide stof met werkelijk uitzonderlijk ademend vermogen . Sneldrogend en superlicht. UPF 25 ondanks zo weinig gewicht. Ingebouwde odorControl.

- Push Pull :

de zakken en mouwen zijn gemaakt van ons door ASSOS ontwikkelde Push Pull kettinggebreide textiel met hoge UV-bescherming (UPF 50+). Zeer ademend, dit fijne breisel met bi-stretch is sneldrogend en zeer comfortabel.

- Stabilisator :

vedergewicht maar sterk materiaal, perfect om een ​​verkoelend paneel aan de achterkant van de trui te creëren. Behoudt stabiliteit en uitlijning - en heeft UPF30 - ondanks zijn minimale gewicht en volume.

- Triple Ramp-zakken:

Ons opslagontwerp met drie vakken met stoffen deksel, optimaal geplaatst voor gemakkelijke toegang; veiligheid en stabiliteit gegarandeerd. Opening voor koptelefoon in rechterzak; micro-geperforeerde gebonden reflex voor zichtbaarheid.

- Gebonden ritssluiting :

temperatuurregeling dankzij een ultralichte gelijmde ritssluiting over de hele lengte met camlock. Micro-geïnjecteerd neklipje stabiliseert de stof om een ​​ritssluiting met één hand mogelijk te maken.

- Raw Cut-mouwen :

gladde achterkant met gelijmde voorkant zorgt voor de beste balans tussen comfort en stabiliteit.

- Getapete taille :

verlijmde randen voor extra verfijning van de pasvorm en verbeterde aerodynamica.

- Lichtgewicht achterzoom :

een brede, veilige elastische zoom die zorgt voor een wrijvingsloze pasvorm tijdens het rijden.

- aeroFit:

Onze slankste, snelheidsgerichte snit die strakker en compacter is dan onze racingFit. Kan beperkend aanvoelen vanuit de rijpositie, maar voelt tijdens het rijden aan als een tweede huid.

- Samenstelling :

59% PL 27% PA 14% EA

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XLG
Geslacht
Dames
Pasvorm
Race-Fit
Seizoen
Zomer
2220000174619
Product toegevoegd aan vergelijking