Assos Uma GT Jersey C2
Assos Uma GT Jersey C2
Assos Uma GT Jersey C2
Assos Uma GT Jersey C2
  • Aanbieding!
  • -€ 50,05
Assos Uma GT Jersey C2
Assos Uma GT Jersey C2
Assos Uma GT Jersey C2
Assos Uma GT Jersey C2

Assos Uma GT Jersey C2

Assos Uma GT Summer SS Jersey C2 12.20.313.18 Blac
Laatste items in voorraad
€ 59,95 € 110,00 -€ 50,05
Inclusief belasting

De UMA blijft een must-have voor elke rit voor talloze rijders vanwege de normale pasvorm, het comfortabele textiel en de onmiskenbare ASSOS-stijl. We hebben er nota van genomen waarom dit shirt bij zoveel rijders klikte, en hebben het vervolgens een paar verfijningen gegeven om het nog beter te laten voelen en te laten presteren.

Het draagt ​​nog steeds de klassieke, strakke pasvorm van het origineel, maar heeft nu een volledig vernieuwde, onbewerkte mouwconstructie gemaakt van hetzelfde rekbare, ultrazachte textiel dat we gebruiken voor onze racetruien. Deze steekvrije constructie zorgt voor de meest vloeiende overgang die mogelijk is tussen de stof en je armen, met een houvast terwijl je uitgestrekt aan de spijlen blijft. Het lichaamstextiel is ook nieuw, ons BIG DUAL Tex-breisel dat zeer ademend, superlicht en sneller droogt dan het origineel. Afwerkingsdetails zijn onder meer een camlock-ritssluiting over de volledige lengte en onze beproefde Triple Ramp Pockets, waarvan de laatste ervoor zorgen dat uw lading veilig blijft met hun ingebouwde textieldeksels.

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Kenmerken:

 

- BIG DUAL Tex: 

een sneldrogende interlock ronde gebreide stof met uitstekende vochtregulatie en ademend vermogen, die de voor- en achterpanelen vormen. Het is bestand tegen haken, heeft een hoge mechanische rek en heeft een ingebouwde UPF 50+.

- Push Pull: 

de mouwen zijn gemaakt van ons door ASSOS ontwikkelde Push Pull kettingbreisel met hoge UV-bescherming (UPF 50+). Zeer ademend, dit fijne breisel met bi-stretch is sneldrogend en zeer comfortabel.

- Raglan-snit: 

mouwontwerp zonder een traditionele schoudernaad, doorlopend tot aan de nek voor meer bewegingsvrijheid.

- Raw-Cut mouwen: 

een ontwerp dat de meest vloeiende overgang mogelijk maakt tussen de stof en de huid. Meer comfort en nauwkeurig vasthouden met minder druk.

- Triple Ramp-zakken:

Ons opslagontwerp met drie vakken met stoffen deksel, optimaal geplaatst voor gemakkelijke toegang; veiligheid en stabiliteit gegarandeerd.

- Rits over de volledige lengte: 

temperatuurregeling dankzij een lichtgewicht ritssluiting over de volledige lengte met camlock.

- RegularFit: 

een prestatiegerichte pasvorm die iets minder agressief is dan onze racingFit - het beste van twee werelden, waar snelheid en comfort samenkomen.

- Samenstelling :

70% PL 14% EA 16% PA

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XLG
Geslacht
Dames
Pasvorm
Race-Fit
Seizoen
Zomer
1 Items
2220000194235

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking